Forbruger- og markedstest

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

Forbruger- og markedstest

Hvorfor lave forbrugertests?

Det er dyrt at lancere et produkt.  For at sikre succes på markedet, giver en forbrugertest rigtig god værdi, idet du får værdifuld og indgående viden omkring forbrugernes præferencer og holdninger til dit produkt. Forbrugertests giver vigtig indsigt i alle aspekter af en produktudviklingsproces, lige fra idéfase til lancering af produktet på markedet.

Teknologisk Institut tilbyder blandt andet:

  • Prototypetest
  • Konkurrentanalyse
  • Koncepttest
  • Online spørgeskemaundersøgelser
  • Tests af både fødevareprodukter og nonfood produkter

Skræddersyede løsninger

På Teknologisk Institut anvender vi en bred vifte af forskellige forbrugertesttyper (eksempelvis spørgeskemaanalyser af forskellig karakter med og uden smagning) og vi vejleder og skræddersyr forbrugertestene, så de passer bedst til jeres behov. Derudover råder vi over et forbrugerpanel og kan rekruttere forbrugere i den rette målgruppe.

Teknologisk Institut har stor erfaring og det rette udstyr til håndtering af forskelligartede produkter, herunder også forskellige tilberedningsmuligheder i forbindelse med smagstest. Smagstestene kan udføres i de lokaler og situationer, som giver mest mening for jer, blandt andet i vores smagsbokse som Central Location Test (CLT) eller som Hjemmetest (HUT).

Resultaterne fra en forbrugertest giver blandt andet produkt- og forbrugerindsigt i, hvilke egenskaber der er vigtige for forbrugernes valg, og hvilke egenskaber der har størst betydning for forbrugerens præferencer.

Fordele ved at lave forbrugertest i samarbejde med Teknologisk Institut

  • Forbrugerpanel med flere tusinde forbrugere – få testet produktet på den rette målgruppe
  • Forbrugertest udført efter god sensorisk praksis, blandt andet randomiseret serveringsrækkefølge af prøver samt ”blindsmagning” i smagsbokse
  • Vi kan skræddersy og rådgiver om den bedste løsning for jer

Internationale forbrugertests

  • Forbrugertest i Europa i samarbejde med ESN-partnere

Det siger vores kunder

- Vores samarbejde med Teknologisk Institut har været ekstremt positivt. Hele vejen igennem oplevede vi at Maja og Line var professionelle, løsningsorienterede i forhold til vores behov i projektet, og ikke mindst hurtige til at få projektet på skinner. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Teknologisk Institut omring forbruger sensorik.

Julie Due Brødreskift, Business Development Manager, Novozymes

Case