HACCP - Fødevaresikkerhed - Erfagruppe for fiskebranchen

Lars  Krusell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 91.

Artiskokker

HACCP - Fødevaresikkerhed - Erfagruppe for fiskebranchen

På opfordring fra kunder etablerede Teknologisk Institut i 2009 erfagruppen for fiskebranchen. Gruppen består i dag af over 30 medlemsvirksomheder fra forskellige typer fiskeindustri og støttevirksomheder til branchen som arbejder aktivt med HACCP og fødevaresikkerhed.

Hvad er formålet?

Erfagruppen henvender sig først og fremmest til de personer i virksomheden, som er ansvarlige for kvalitet og fødevaresikkerhed, herunder relevant lovgivning, egenkontrol og certificering.
Erfagruppen er et forum, hvor medlemmerne udveksler viden og erfaringer, der skaber grobund for udvikling og forbedring af kvalitetsarbejdet og fødevaresikkerheden i de enkelte virksomheder. Samtidig holdes medlemmerne opdateret med nye og fremtidige krav til kvalitetsstyring, produktion og lovgivning.

Hvad får man?

Der afholdes tre årlige heldagsmøder. Ved hvert møde er der engageret kompetente indlægsholdere, valgt ud fra relevante og aktuelle emner på baggrund af medlemmernes ønsker og behov.
Indlæggene kan typisk ligge inden for følgende områder:

  • HACCP og risikofaktoranalyser
  • Opbygning, drift, vedligehold og forbedring af ledelsessystemer for fødevaresikkerhed
  • Ny lovgivning og regelsæt på området
  • Ændringer i de gængse standarder (BRCGS, IFS, ISO/FSSC 22000, MSC m.fl.) 
  • Praktiske løsninger på alle typer udfordringer i fiskeindustrien indenfor fødevaresikkerhed

Gruppens medlemmer bidrager også selv med korte indlæg om emner eller oplevelser af fælles interesse.
Gruppen har adgang til en sikker kommunikationskanal via Teams. Den bruger medlemmerne til fortrolig dialog med f.eks. spørgsmål til gruppen og til nyttige oplysninger, alle kan have glæde af. Præsentationer og program fra tidligere møder ligger også på Teams.

Læs mere om gruppen, møder og pris mv.