Industrielle områder for avanceret karakterisering

Veronica  Lattanzi

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 46.

Restspændingsmåler

Industrielle områder for avanceret karakterisering

På Teknologisk Institut kan hjælpe med avanceret karakterisering inden for en række områder.

Herunder kan du få et overblik over de industrielle områder, vi dækker. 

PlastkuglerAvancerede karakteriserings-værktøjer til analyse af plastikprodukter og polymerer

Avancerede karakteriseringsværktøjer kan hjælpe forståelsen af plastik fra revner og frakturer i færdige produkter ned til individuelle polymerkæder. Ligeledes kan det understøtte kvalitetssikringen og kvaliteten i alle områder af plastikindustrien.
Læs mere

KuglelejerAvanceret ikke-destruktiv karakterisering af metal-komponenter

På Teknologisk Institut udføres avanceret karakterisering af metaldele, herunder visualisering af revnedannelse, porøsitet og udbredelse under belastnings- og temperaturforhold samt måling af restspændinger.
Læs mere


KageAvanceret karakterisering af fødevarer og ingredienser

Du bliver, hvad du spiser. Derfor er det nyttigt at kende vores mad i så mange detaljer som muligt. Nogle egenskaber er vanskelige at måle med konventionelle teknikker, og det er her, Teknologisk Institut kan hjælpe dig.
Læs mere


Power-to-XAvanceret karakterisering af grønne energiløsninger

Grønne teknologier er I rivende udvikling. Det medfører et konstant behov for gode løsninger på nye udfordringer. Med avanceret karakterisering kan vi hjælpe med en grundig forståelse af mange af de materialer og processer der udvikles i den forbindelse.
Læs mere


kompositAvanceret karakterisering af komposit-materialer

Avanceret karakterisering af kompositmaterialer, herunder visualisering af porøsiteter, grænsefladeanalyse, fiberfordeling og in-situ karakteriseringsteknikker tilgængelige på Teknologisk Institut.
Læs mereFacade af husAvanceret karakterisering af bygningsmaterialer

Det er muligt at forstå byggematerialers virkemåde og årsager til potentielle fejl med avanceret karakterisering af materialernes indre struktur og sammensætning. Teknologisk Institut tilbyder kundespecifik karakterisering af en bred vifte af materialer, herunder beton, asfalt, stål, træ og andre byggematerialer.
Læs mere


MedicinNeutron- og røntgenservices i farma

Vi muliggør materialeindsigt ned til atomar skala, som er afgørende for terapeutisk design og optimering af fremstillingsprocesser. Slut med at gætte – vores team giver dig empiriske værktøjer til at forstå forholdene mellem struktur og egenskaber ved at bruge småvinkelspredning (koblet med rheology eller kontrast variation), diffraktion, billeddannelse, spektroskopi, grundstofsammensætning eller kemisk kortlægning.
Læs mere