Innovation i det offentlige - Miljø, affald og ressourcer

Carsten Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 24.

På billedet er der to hvide trapper indvendig i en stor bygning,

Innovation i det offentlige - Miljø, affald og ressourcer

Når I skal genbruge ressourcer og skabe forretningsmodeller for private eller offentlige virksomheder. Det gør vi blandt andre for:

 • Miljøstyrelsen - Ressourceeffektiv produktion
  Kort fortalt: Et projekt, hvor Teknologisk Institut har udviklet værtøjer og metoder til ressourceeffektiv produktion hos kommuner og virksomheder. Vi har bidraget til udvikling af aktiviteterne i projektets mobile showroom, hvor vi har faciliteret idéudviklings- og idérealiseringsworkshops.

  Læs mere her: ”Rethink Resources” - ressourceeffektiv produktion
   
 • Miljøstyrelsen: Facilitering af workshop for interessenter inden for regulering af F-gasser
  Kort fortalt:
  I kølvandet på EU's ønske om at stramme reguleringen af F-gasser ønsker Miljøstyrelsen at invitere relevante interessenter inden for F-gasser til en dialogworkshop omkring spillereglerne for den fremtidige danske regulering på området. Vores rolle var i denne sammenhæng at sætte rammerne op for, arrangere og facilitere workshoppen samt efterfølgende afrapportering og formidling. Efterfølgende har resultaterne fra workshoppen dannet grundlag for en politisk behandling og er nu ledt til en indstilling fra Miljøstyrelsen til Miljøministeren.

  Resultaterne fra workshoppen er samlet i dette idékatalog (udarbejdet af Teknologisk Institut).