Innovation i det offentlige - Nye veje til udvikling

Carsten  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 24.

På billedet er der to hvide trapper indvendig i en stor bygning,

Innovation i det offentlige - Nye veje til udvikling

Lige som private virksomheder er I som offentlige virksomheder og organisationer tvunget til at tænke i nye baner. I mærker om nogen knivens skarpe klinge for struben, når budgetterne skærpes og samtidig tvinger jer til at agere mere effektivt og innovativt. I er forpligtede til at imødekomme krav og behov fra borgere, virksomheder og politikere om løbende udvikling af offentlige ydelser. Det kræver nytænkning, nye processer og kultur- og mindset-ændrende tilgange til udvikling i offentligt regi.

Det kan Teknologisk Institut hjælpe jer med
Offentlige organisationer er forskellige. Og jeres tilgang til og behov for udvikling er præget af jeres unikke organisationskultur. Derfor tilpasser vi vores indsats efter jeres ønsker og behov. Alt efter opgaven arbejder vi med forskellige, velafprøvede metoder. Succeskriteriet er, at I får en indlejret innovationskultur, der skaber målbare resultater og effekter. Det sikrer vi ved at tilpasse og indarbejde metoder til idéudvikling og innovation i jeres organisation, så I selv bliver i stand til at videreføre jeres innovationsprocesser som enhver anden drifts- og ledelsesopgave. Det uanset, om I er et mindre team, en afdeling eller en hel organisation.

Eksempler på indsatsområder i jeres organisation/lokalområde kan være:

Innovationsforløb skal skabe idéer, koncepter og målbare resultater
Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder arbejder seriøst, målrettet og resultatorienteret med innovation. Vi har i mere end 20 år hjulpet organisationer og virksomheder i alle størrelser med at skabe innovation i praksis.

Læs på denne side om de løsninger, metoder og projekter, som kan hjælpe jeres organisation med at starte nye eller løfte nuværende innovationstiltag. Og find inspiration i de udfordringer, som vi allerede har løst for en række offentlige organisationer.


Grafik med fisk og haj


Innovation og Disruption

Disruption er blevet allemandseje, men kun få kan praktisere det. For virksomheder er disruption et reelt valg - et strategisk værktøj, der sikrer overlevelse, hvis praktiseret rigtigt.

Læs mere her.


Billede af en vindeltrappe i gråtoner


Innovationsledelse
- Systematik skaber succes

Forstå din organisations tilgang til innovation, systematiser processen, skab retning for udviklingsaktiviteterne og nå helt i mål.

Læs mere her.


Et billede af tre orange lænestole


Dialog og involvering
- viden om borgernes behov

Styrk din organisations udvikling af nye ydelser og opnå større træfsikkerhed - spørg borgerne, hvad de vil have, og inddrag dem i udviklingen.

Læs mere her.


Post-its med skrift på en hvid væg


Idéudvikling
- Fra tilfældighed til systematik

En struktureret og effektiv proces til idéudvikling krydret med nøje udvalgte eksperter og værktøjer giver helt nye og uventede resultater.

Læs mere her.


Billede af en cementvæg med masser af aftryk fra hænder


Radikal innovation
- Fra kaos til konkurrencefordel

Udvikl langtidsholdbare løsninger og services gennem en anderledes og systematisk tilgang til innovation, der sikrer løbende udvikling af nye, bæredygtige løsninger.

Læs mere her.