Innovation og Disruption - Book et Disruption-tjek

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Innovation og Disruption - Book et Disruption-tjek

Hvordan skal du agere, hvis du vil disrupte? Hvordan kan du identificere faresignalerne, hvis du er ved at blive disruptet? Hvad kan du gøre?

Hvis du ønsker at arbejde konkret og strategisk med disruption, så bestil et Disruption-tjek hos Teknologisk Institut.

Hvad er et Disruption-tjek?
Et Disruption-tjek består af en forundersøgelse, et møde, en analyse og en afrapportering.

  1. Forud for selve mødet besvarer du en række spørgsmål, der giver basis for vores bearbejdelse.
  2. På mødet, som foregår i din virksomhed, kortlægger en innovationsekspert fra Teknologisk Institut din virksomheds- eller organisations virkelighed med udgangspunkt i jeres beredskab, muligheder og fokus på disruption.
  3. Vi analyserer din virksomhed og din branche, og sammen sætter vi en række teknologiske og forretningsmæssige fokusområder for din virksomhed.
  4. På baggrund af analysen undersøger vi, hvilke teknologiske disruption-muligheder, der potentielt kan være en retning for din virksomhed i fremtiden. Det gør vi ved at inddrage udvalgte fagspecialister og sammen med dem koble den nyeste forskning og viden inden for deres fagområder sammen med din virksomheds situation.
  5. Som resultat får du en rapport med overblik over din virksomheds ”Innovation Landscape” samt anbefalinger til, hvilke disruptive teknologier, innovationsmetoder og forretningsmodeller du med fordel kan arbejde videre med.