ISO 9001 samt EN 1090 og 3834 certificering - ISO 9001 Kvalitetscertificering

Rolf  Heier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 47.

Kartotek med visning af ISO 9001

ISO 9001 samt EN 1090 og 3834 certificering - ISO 9001 Kvalitetscertificering

En ISO 9001-kvalitetscertificering er en uafhængig bedømmelse af virksomheders kvalitetsledelsessystem. Det giver kunderne en garanti for kvaliteten af processer og produkter. Skal din virksomhed certificeres?

Hvornår er det relevant at få en ISO 9001-certificering

Er eksport en del af jeres strategi nu eller i fremtiden, og stiller I og jeres kunder krav til en ensartet produktkvalitet, så er en ISO 9001-certificering en oplagt løsning. En af de største fordele er, at vi gennemgår alle virksomhedens processer, og at I får skabt fokus og sammenhæng samt ryddet op i unødvendige og ineffektive rutiner.

Kravene til en certificering har over årene skiftet karakter til en mere fleksibel tilgang, hvilket giver flere forskellige løsninger at vælge imellem. Vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning for jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis man som løsningsmodel vælger at opbygge et kvalitetsledelsessystem efter ISO 9001-standarden, kan Teknologisk Institut sammen med Dancert hjælpe med at certificere systemet.

Certifikatet viser både, at virksomheden følger de fastlagte arbejdsgange, og at kunderne kan have tillid til, at der leveres ensartede produkter hver gang. Vi giver dig et hurtigt overblik over din virksomheds behov for kvalitetsledelse, og vores auditorer er alle fagspecialister med solid praktisk erfaring inden for deres felt. De har et godt indblik i kvalitetssystemer, og hvordan de kan skabe værdi for din virksomhed.

Processen

Din certificering bliver løst i et tæt samarbejde med os, hvor vi typisk indleder med et møde, hvor vi afklarer krav og behov. Vi hjælper eksempelvis med at:

  • fortolke og forstå kravene i ISO 9001-standarden
  • forbedre eksisterende kvalitetssystemer
  • udpege forbedringspotentialer
  • certificere dit system og udstede et certifikat