Klimatilpasningslaboratoriet - Eksempler på test – mobilt laboratorie

Katrine  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 91.

Klimatilpasningslaboratoriet.

Klimatilpasningslaboratoriet - Eksempler på test – mobilt laboratorie

Test af faskiners nedsivningsevne
Mange faskiner er anlagt uden at jordens permeabilitet er undersøgt. En felttest af faskinen kan afsløre faskinens kapacitet og dermed hvor store overflader, der kan tilledes faskinen uden at den bliver overbelastet.

Test af regnbedes nedsivningsevne
Mange regnbede er anlagt uden at jordens permeabilitet er undersøgt. En felttest af regnbedet kan afsløre regnbedets kapacitet og dermed hvor store overfalder, der kan tilledes regnbedet uden at den bliver overbelastet.

Permeable belægninger
Nedsivningsevne af permeable belægning kan måles på stedet, så det kan dokumenters, hvor store regnskyl overfladen kan bortlede.

Jordens infiltrationsevne
Jordens infiltrationsevne kan måles på stedet med et ringinfiltrometer

Afstrømning/overløb fra LAR-anlæg
Hvis LAR-anlæg har overløb til fx kloaksystemet kan der være behov for at måle antallet af overløb pr år samt evt. mængde/varighed af overløbet.

Tilbageholdelsesegenskaber af opløste partikler
Det kan dokumenteres om fx en jordmatrise tilbageholde opløste stoffer, eller om et produkt er i stand til at rense vand for opløste partikler