Klimaskærm og vinduer

Mads Ottosen Fricke

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 51.

Vinduer, døre og facader

Klimaskærm og vinduer

En bygning med en behagelig og ensartet rumtemperatur, samt et sundt indeklima kræver en tæt og velisoleret klimaskærm. Ved udførelsen af klimaskærmen er det derfor vigtigt, at de enkelte materialer vælges, indbygges og samles korrekt.

Forhøjet energiforbrug, trækgener, kondensdannelse, skimmelvækst samt problemer med at opnå en behagelig rumtemperatur kan være konsekvensen af uhensigtsmæssig materialevalg, dårligt udførte samlinger, kuldebroer eller mangelfuld lufttætning af bygningen.

Projektering og etablering af sunde konstruktioner er ofte et komplekst samspil mellem materialer, montering og metoder. Vi er din adgang til erfaring og specialviden om bygningens konstruktioner og klimaskærm og hvorledes indeklimaet påvirkes deraf.

Teknologisk Institut har omfattende test- og laboratoriefaciliteter, som kombineret med stor faglig kompetence og praktisk erfaring sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Specialistrådgivning inden for energiforhold relateret til klimaskærmen
  • Tilstandsvurdering og skadesopklaring
  • Akkrediterede laboratorieprøvninger af byggekomponenter og dokumentation
  • On-Site test af klimaskærmens energimæssige ydeevne
  • Vurdering og optimering af konstruktioner
  • Vurdering af kvalitet og projekt og udførelse

Case