Rørcenterdagene - Udstilling og konferencer - Rørcenterdagene 2021 er udsat til den 8. og 9. september 2021 i Taastrup

Pia  Blomquist

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 92.

Rørcenterdagene - Udstilling og konferencer - Rørcenterdagene 2021 er udsat til den 8. og 9. september 2021 i Taastrup

For english - Click here

Efter mange overvejelser har vi efter de sidste udmeldinger fra Regeringen besluttet at udsætte Rørcenterdagene til den 8. og 9. september 2021.

Derfor er vi gået i gang med planlægningen af dagene. Sæt kryds i kalenderen og kom og kig, vi er sikre på, at der bliver en masse at kigge på. PT har 92 virksomheder allerede tilmeldt sig som udstillere.

Rørcenterdagene er gennem tiden vokset fra en lille, til en noget større messe. I 2001 fyldte messen en parkeringsronddel, og her 20 år efter i 2021 kommer vi til at fylde hele 3 parkeringsronddeller, men det er stadig en meget målrettet specialmesse for vand- og afløbsteknik samt klimatilpasning i relation til regnvand, såvel udstilling som vores konferencer. 

I 2021 bliver det 18. gang Rørcenterdagene bliver afholdt, og der er altid stor opbakning fra både kommuner, entreprenører, producenter og mange andre med interesse for branchen.

Arrangementet startede i 1985, og er efterhånden blevet mødestedet for fagfolk i vand- og afløbsbranchen, og vi forventer at omkring 4000 besøgende vil lægge deres vej forbi udstillingen og blive opdateret på nyeste inden for branchen.

Rørcenterdagene løber af stablen den 8. og 9. september 2021, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Besøg på udstillingen er gratis, og der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.
 

OBS! Der vil blive taget billeder til arrangementet. Billederne vil blive anvendt til efterfølgende omtale samt reklame for tilsvarende arrangement, og henviser vi til Teknologisk Instituts persondatapolitik.

Herunder på linket kan du se en trailere fra Rørcenterdagene 2015.

Trailer 1  og trailer 2

logo rørcenterdagene