Godkendte rådgivere på SMV:Digital og SMV:PRO

Martin Grønbæk Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 75.

en mand med briller sidder ved en stationær computer

Godkendte rådgivere på SMV:Digital og SMV:PRO

Det kan som ejerleder være udfordrende at finde de relevante it-systemer, som passer til hvor I står i dag og den vision, I har for fremtiden. Teknologisk Institut vil gerne hjælpe jer (gennem SMV:Digital og SMV:PRO) til at tage et kvalificeret valg om, hvilke løsninger der passer jer bedst.

Har din virksomhed vokset sig ud af jeres nuværende ERP-system, eller er det ved at blive udfaset og du ved ikke, hvilken systemer I skal vælge i stedet? Eller har I en del forskellige it-systemer, som I ikke ved om I kan reducere, eller er du usikker på, hvilke systemer og teknologier, der kan hjælpe jer til at understøtte jeres vision for virksomheden?

Teknologisk Institut tilbyder med SMV:Digital og SMV:PRO kvalificerede beslutningsgrundlag bl.a. til valg af enkelte it-systemer eller teknologier eller strategier for at opbygge et overordnet it-landskab, der passer til din virksomhed.

I dag er digitalisering ikke en konkurrencefordel, men en nødvendighed for at være konkurrencedygtig. Det kan være udfordrende for dig som virksomhedsejer eller ansvarlig i en SMV både at drive virksomheden og holde dig opdateret med udviklingen indenfor it-systemer, der er relevante for, at I kan eksekvere mest effektivt på jeres strategi og mål. For Teknologisk Institut er teknologi ikke målet i sig selv, men midlet til at understøtte jeres arbejdsgange, sikre bedre adgang til rette data og viden, forbedre kundeoplevelser og tilbyde nye services eller skabe helt nye forretningsmodeller.

Teknologisk Institut er selvstændige og uvildige, og dette er også en hjørnesten under SMV: Digital og SMV:PRO. Vores selvstændighed og uvildighed betyder at vi ikke sælger løsninger fra specifikke leverandører eller får nogen fordel ved at pege på én leverandør fremfor en anden. Det vigtigste for os er at finde den løsning, som passer bedst til din virksomhed.

Teknologisk Institut står klar med råd og vejledning, hvad end I er ved at skrive en ansøgning til SMV:Digital og SMV:PRO, og med tilbud og rådgivning hvis I har fået bevilliget pengene. Vores interesse er at hjælpe jer videre på rette vej.

Har du spørgsmål eller er nysgerrig på hvad vi kan hjælpe med indenfor de to SMV-programmers rammer, så skriv til Martin Grønbæk Jensenmagj@teknologisk.dk.

Teknologisk Institut hjælper dig med at identificere potentialet for digitalisering ved at:

 • Forstå din forretning, kernearbejdsgange og vision for fremtiden.
 • Forstå dine kunder og medarbejdere og potentialerne for at forbedre arbejdsgange og services.
 • Tilpasse projektet til jeres specifikke udfordringer.
 • Identificere de mest relevante løsninger og systemer for jer.

Teknologisk Institut er godkendte som rådgivere under SMV:Digital og SMV:PRO og har erfaring med:

 • At lave et kvalificeret beslutningsgrundlag til valg af it-systemer (ERP, CRM, Lagerstyring, POS mm.).
 • Sammen med jer at undersøge, hvordan nuværende og kommende teknologier kan være relevante i jeres arbejdsprocesser og mod jeres kunder.
 • Kvalificering af jeres it-landskab samt prioritering og scope af relevante løsninger.
 • At undersøge kundernes og leverandørers ønsker, behov og krav til jer, og hvordan I kan anvende digitale teknologier til at skabe mest værdi for dem.

Cases


CASE: Malmos A/S
Teknologisk Institut rådgav Malmos A/S til valg af nyt ERP-system under et program, som ligner SMV:PRO. Instituttet undersøgte Malmos’ behov og ønsker til systemet ved at analysere den nuværende IT-platform og interviewe relevante medarbejdere. På baggrund heraf undersøgte Instituttet markedet for relevante ERP-leverandører, talte med leverandørernes kunder om deres oplevelser, og pegede på nøglepunkter for at øge muligheden for en vellykket implementering.


CASE: East Logistics A/S
Teknologisk Institut rådgav East Logistics ved valg af nyt ERP- og disponeringssystem under et program, som ligner SMV:PRO. Instituttet undersøgte East Logistics’ ønsker og behov ved først at interviewe udvalgte kunder og nøglemedarbejdere. Derefter undersøgte Instituttet markedet for relevante ERP-og disponeringsleverandører, talte med leverandørernes kunder og pegede på nøglepunkter for at sikre en vellykket implementering.


CASE: Birkholm Planteskole
Teknologisk Institut rådgav gennem en voucher fra SMV:PRO Birkholm Planteskole med følgende resultater: Større forståelse for muligheder og løsninger for lager- og ordrehåndtering, indsigt i overgangen fra branche- til standardløsning, inspiration til at arbejde med nye teknologier og services og indblik i eksempler på hvordan it-landskabet kan struktureres.

Vil du høre mere om vores fremgangsmåde, eller hvordan vi har hjulpet andre, kan du skrive til Martin og sætte et møde op.

Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du har fået en voucher eller bevilling gennem SMV:Digital eller SMV:PRO, er du velkommen til at ringe til Martin på 7220 1775 eller skrive en mail på magj@teknologisk.dk, hvor du kan fortælle nærmere om jeres problemstilling, og vi kan fortælle, hvordan vi kan støtte jer i processen.

 1. Læse om I opfylder betingelserne længere nede på siden under 'Ofte stillede spørgsmål til SMV:Digital' eller 'Ofte stillede spørgsmål til SMV:PRO' og gå ind på SMV:Digital eller SMV:PRO.
 2. Intern afklaring omkring strategi, behov og ønsker for fremtiden.
 3. Kontakt jeres lokale erhvervshus for at sikre, at jeres projekt ligger indenfor puljens muligheder.
 4. Finde og udfylde ansøgningsskema på enten SMV:Digital eller SMV:PRO.
 5. Få Teknologisk Institut til at kvalitetssikre jeres ansøgning.
 6. Ansøge på den ønskede pulje. Find puljerne længere nede eller på SMV:Digital eller SMV:PRO.

Ofte stillede spørgsmål til SMV:Digital:

 

Hvad er kriterierne for at ansøge om puljerne?

Der er forskellige krav til ansøgere alt efter, hvilken pulje du søger. Kontakt os gerne, så vi sammen kan undersøge om I passer til de forskellige puljer. Eksempelvis er kravene på SMV:Digital følgende:

 • Dansk CVR-nummer
 • Mellem 3-249 årsværk
 • Minimum 2 mio. kr. i omsætning i seneste regnskabsår
 • Maksimalt 50 mio. euro i omsætning eller en balance på maksimum 43 mio. euro
 • Ikke har modtaget statsstøtte, der overstiger 200.000 euro, svarende til 1,5 mio. kr. i nuværende og to foregående regnskabsår.


Hvad kan jeg få tilskud til?

Der findes både tilskud til rådgivning, som er vores styrke, men der findes også tilskud til investeringsstøtte til indkøb af hardware, software mm.

Hvad med medfinansiering?

Virksomhedens medfinansiering skal minimum tilsvare det modtagne tilskud. Medfinansieringen kan være i form af kontanter, via virksomhedens egne timer, eller en kombination af de to.

Ved egne timer og en timesats på 365 kr./time vil et projekt på 50.000 kr. kræve minimum 137 timer og et projekt på 100.000 kr. kræver minimum 274 timer.Har du yderligere spørgsmål til Teknologisk Instituts rådgivning under SMV:Digital kan du skrive til Martin her.

Ofte stillede spørgsmål til SMV:PRO:

 

Hvad er kriterierne for at ansøge om puljerne?

Der er forskellige krav til ansøgere alt efter, hvilken pulje du søger. Kontakt os gerne, så vi sammen kan undersøge om I passer til de forskellige puljer. Eksempelvis er kravene på SMV:PRO følgende:

 • Dansk CVR-nummer
 • Mellem 0-249 årsværk
 • Minimum ét afsluttet regnskabsår
 • Et vækstpotentiale, der kan forløses gennem professionalisering
 • Motivation for at øge konkurrencekraften.


Hvornår kan man søge?

Du kan søge allerede i dag via dette link.

Og du kan søge om professionel rådgivning op til 500.000 kr.Hvad kan jeg få tilskud til?

Med SMV:PRO kan du udvikle og løfte din virksomheds forståelse for egne behov og muligheder, og få hjælp til at strømline og professionalisere din organisation, strategi og ledelse, finansiering, teknologi, netværk og kompetencebehov. Med SMV:PRO vil du kunne forbedre din virksomheds potentiale og styrke dens konkurrenceevne.

Gennem et SMV:PRO forløb vil du:

 • Få screenet din virksomheds nuværende situation og fremtidige muligheder.
 • Få udarbejdet en udviklingsplan for hvad du skal gøre, hvorfor du skal gøre det, hvordan du skal gøre det og hvornår du skal gøre det.


Hvad med medfinansiering?

Virksomhedens medfinansiering er kontant medfinansiering på 50%.

Ved et tilskud på 100.000 kr. vil I skulle betale 50.000 kr. og ved det maksimale beløb på 500.000 kr. vil I skulle betale 250.000 kr. selv.Har du yderligere spørgsmål til Teknologisk Instituts rådgivning under SMV:PRO kan du skrive til Martin her.