Spraytørring i pilotskala

Nikolaj From Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 36 68.

Spraytørrer, fuldt udsyn med to personer.

Spraytørring i pilotskala

Spraytørring er en udbredt tørringsproces og bruges blandt andet i industriel produktion af mælkepulver, instant kaffe og vaskepulver. Ved spraytørring afdampes vandet fra en væske, hvorved de opløste komponenter i væsken kan opsamles som et tørt pulver.

Teknologisk Institut råder over en spraytørre i pilotskala. Spraytørreren er fødevaregodkendt, men kan også benyttes til tørring af non-food produkter. Spraytørreren er udstyret med et posefilter, for at sikre et maximalt udbytte. Den har en kapacitet på 5-10 L/timen, og det er således muligt at producere mængder til applikationstest i et skalerbart setup.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Spraytørreren er en del af Teknologisk Instituts pilotanlæg til bioraffinering og indgår ofte som sidste proces i udviklingen af innovative produkter – enten i forbindelse med forsknings- og udviklingsprojekter eller i direkte samarbejder med virksomheder. Det er også muligt at få udført en enkelt test-tørring af en specifik opløsning, ligesom vi også udfører lejeproduktion over længere perioder.

Tilbud og priser

Ved interesse kan du kontakte pilot manager Nikolaj From Petersen.

 

Spraytørrer skærm med person