Svømmebade - Fagligt forum for svømmebadsteknikere

Ole  Bisted

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 51.

Svømmebadsteknologi

Svømmebade - Fagligt forum for svømmebadsteknikere

Ja tak, jeg vil gerne deltage i ”Fagligt forum for svømmebadsteknikere”

”Fagligt forum for svømmebadsteknikere” henvender sig til teknikere i svømmeanlæg. Ønsket og formålet med ”Fagligt forum for svømmebadsteknikere” er at skabe rammer for, at praktiske svømmebadsteknikere fra svømmeanlæg kan mødes for erfaringsudveksling og videndeling. En stor del af de tekniske emner og spørgsmål, som vi vil behandle på møderne, vil blive baseret på ønsker og forslag fra alle, som deltager i Fagligt forum.

Vi opfordrer dig derfor til at sende os dine forslag til, hvad du gerne vil have belyst og drøfte med kolleger, og du må meget gerne selv byde ind med emner fra dit praktiske arbejde i svømmehallen, som du vil videndele med dine kolleger.

Send dine forslag og spørgsmål til svommebadsteknologi@teknologisk.dk.  

Det er planlagt, at vi holder møde i Forskerparken Fyn, Odense to gange om året (forår og efterår). Indbydelsen udsendes på mail til alle, som har tilmeldt sig ”Fagligt forum for svømmebadsteknikere”. Det koster ikke noget at være med i Fagligt forum. Du skal kun betale for forplejningen ved deltagelse i møder.

Navn

Svømmehal

Telefon

E-mail adresse