Svømmebade - Regler for svømmebade

Brian  Krogh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 55.

Svømmebadsteknologi

Svømmebade - Regler for svømmebade

Hvilke regler gælder for svømmebade?

Ved bygning og drift af svømmebade er det vigtigt at kende de gældende regler og normer.

Miljøministeriet fastsætter krav til svømmebadene, og Naturstyrelsen udarbejder vejledninger, som forklarer og uddyber reglerne. De nugældende regler for svømmebade er bekendtgørelse nr. 918 af 27. juni 2016 om svømmebadsanlæg m.v. og disse vandkvalitet, som kan findes på Retsinfo. Du kan se og printe vejledningen fra Naturstyrelsen

Teknologisk Institut følger med og er inddraget i arbejdet omkring regler for svømmebade og vi vil derfor kunne ajourføre vores informationer meget hurtigt, såfremt der sker ændringer i de nuværende regler.

Der findes også en dansk norm for svømmebade, som bl.a. Teknologisk Institut har været med til at udarbejde. I 1996 kom DS 477 Norm for svømmebadsanlæg. Den er siden erstattet af 2. udgaveDS 477 Svømmebadsanlæg, som trådte i kraft 1. juni 2013. Normen DS 477:2013 kan købes hos Fonden Dansk Standard, tlf. 39 96 61 01, e-mail ds@ds.dk.