Test og validering af maskiner og teknologier - Forside

Sheena Ricafranca Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 84.

Traktor

Test og validering af maskiner og teknologier - Forside

Dokumentation og certificering af produkter udviklet af firmaer er essentielle for salg og yderligere udvikling af nye teknologier. Særligt med henblik på eksport har virksomhederne behov for dokumentation og standardiserede produkttest.

Vi leverer uvildige dokumenterede resultater af landbrugsmaskiner, andre maskiner og ny præcisionsteknologi til landbruget. Det er afgørende for landmænd, brugere, producenter og offentlige myndigheder at teknologierne fungerer korrekt og som forventet. Vi har et optimeret setup til test og afprøvning af maskiner og nye teknologier, og anvender bl.a. sensorer, nye designs og avancerede statistiske opgørelser. Valideringen er baseret på videnskabelige metoder og sammenlignet med praktiske forhold.

Dataindsamling og logning fra de individuelle maskiner og køretøjer giver mulighed for at teste nye systemer, præcision og at udvikle ny viden under praktiske forhold f.eks. på fuldskala markforsøg eller gårdniveau. I marken opererer vi også med fuldskala markforsøg, hvor jordforhold og geostatistisk analyse er inkluderet i analysen af afgrødeudbytte.

Vi kan tilbyde at dække hele processen eller dele af processen inden for test som eksempelvis:

  • Maskinperformance, styringssystemer og præcisionsteknologi
  • Landbrugsmaskiner og autonome mobile robotter til planteproduktion
  • Klargøring af prototype til funktionstest
  • RTK gps systemer, iGPS, forskellige sensorer og kamera
  • Fuld skala markforsøg (OnFarmPLUS forsøg) med jordbundsvariation og geostatistisk analyse
  • Resultatpræsentation af data ud fra statistiske beregninger

Case