Træ og overfladebeskyttelse - Bedre byggekvalitet med stikprøvevis kontrol af udførte opgaver

Niels  Morsing

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 12.

Træbeskyttelse

Træ og overfladebeskyttelse - Bedre byggekvalitet med stikprøvevis kontrol af udførte opgaver

For Sjælsø har Teknologisk Institut ydet rådgivning om lægning af trægulve og efterfølgende gennemført uvildig kontrol af det færdige gulv.

God byggekvalitet er vigtig, når man som Sjælsø projektudvikler fast ejendom. Både lejere, købere og investorer skal kunne stole på, at ejendommen er i orden, hvad enten der er tale om erhvervsejendomme eller boliger. Som led i den løbende proceskontrol udfører Sjælsø derfor stikprøvevis grundige undersøgelser af fuldførte delopgaver i byggeriet.

- Vi har flere gange brugt Teknologisk Institut til en ekstra og uvildig kontrol af arbejde, vi har fået udført, og vi er godt tilfredse med medarbejdernes indsats og kompetencer, siger projektleder Jens Emil Hansen fra Sjælsø.

Blandt andet har Instituttet ydet rådgivning om lægning af trægulve og efterfølgende udført en komplet gennemgang af gulvopbygningen. Gennemgangen omfattede både membraner, strøer og selve gulvet. Ud over besigtigelse og professionel vurdering af det udførte arbejde omfattede opgaven også målinger af temperatur og fugt