Innovation i praksis

Annette  Skyt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202868

Innovationscentret på Teknologisk Institut, Ide & Vækst

Innovation i praksis

Det er de færreste danske virksomheder, der er i tvivl om, hvorvidt innovation er vigtig for vækst og overlevelse. Konkurrenterne overhaler indenom, og kundernes behov forandrer sig konstant. Det kræver tilpasning og udvikling fra jeres side.

Men innovation kan være en svær størrelse, og derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at arbejde praksisnært, seriøst, målrettet og resultatorienteret med innovation, så det lykkes!

Hos Teknologisk Institut har vi i mere end 20 år arbejdet med innovation i praksis og hjulpet virksomheder i alle størrelser og fra alle mulige brancher til at tage et afgørende innovativt skridt. Vi tror på innovationsforløb, der skaber idéer, koncepter og nye forretningsmodeller, og vi indgår som alt fra sparringspartner til projektleder.

Det kan Teknologisk Institut hjælpe dig med
Alle virksomheder er forskellige, derfor tilpasser vi vores indsats efter jeres ønsker og behov. Læs her om vores forskellige ydelser, værktøjer og metoder - alt sammen noget, der gavner din virksomheds nuværende innovationsprocesser og kickstarter nye innovationstiltag.