Annex 56 – Digitalisering og IoT til varmepumper - Resultater og cases

Jonas Lundsted Poulsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 78.

Annex 56 logo

Annex 56 – Digitalisering og IoT til varmepumper - Resultater og cases

Få et overblik over muligheder og udfordringer for IoT og digitalisering til varmepumper i Danmark. Du kan også få et overblik over potentialerne og anbefalingerne til udnyttelse af disse potentialer, som er udarbejder i annekset. Gå i dybden med resultaterne og få alle detaljerne med.

Country summary report for Denmark on digitalization and IoT for heat pumps

I rapporten "Country summary report for Denmark on digitalization and IoT for heat pumps" kan du læse mere om projektet og resultaterne. Du kan også finde en oversigt over de nyeste teknologier inden for IoT og digitalisering til varmepumper i Danmark. Den indsamlede information indikerer, at der allerede findes adskillige produkter og services, som inkluderer IoT og digitale løsninger på det danske marked, som muliggør overvågning, prædiktiv vedligehold og fleksibilitets serviceydelser. 

Der findes også en række forsknings-, udviklings- og demonstrationsprojekter, som har til mål at forbedre nogle af disse services ved hjælp af modelleringsværktøjer, dataanalyse og fremstillingsmetoder.

Læs med her:

Slutrapporter

Få alle detaljerne med. Her kan du se de forskellige slutrapporter, der samler op på alle aktivitererne i projektet.

Task-rapporter

Her kan du se alle task-rapporter fra den samlede internationale Annex gruppe.

Cases 

I forbindelse med projektet er der udarbejdet i alt 23 cases, der giver et indblik i forskellige danske eksempler på IoT og digitalisering af varmepumper. Du finder de 11 leverandørbeskrivelser og 12 beskrivelser af forskellige forsknings-, udviklings- og demonstrationsprojekter herunder.

Cases - leverandører

Illustration der viser en hånd, der trykker på en knap

Cases - FoU-aktiviteter

Illustration der viser to hænder, der holder IoT ikon