Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Access 2019

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 90657 P

På dette kursus bliver du introduceret til Access 2019. Du lærer at arbejde med databaser og anvende de mest relevante funktioner i Access. Du får en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte Access bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med Access 2019

En database er en organiseret samling af data, der kan åbnes, analyseres og eksporteres til nyttige rapporter. Med denne kursuspakke lærer du at forstå strukturen og hovedelementerne i en database, og hvordan du får mest muligt ud af Access 2019.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til alle, der skal arbejde med databaser, og enten er nybegynder eller trænger til at få genopfrisket dine kompetencer i Access.

Udbytte

 • Lær at arbejde med databaser
 • Lær at oprette, opbygge og vedligeholde databaser
 • Lær at gemme eksportere databaser
 • Lær at arbejde med tabeller
 • Lær at oprette formularer og forespørgsler
 • Lær at bruge rapport- og analyseværtøjer

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Access 2019: Working with Databases
 • Lær hvordan du åbner eksisterende databaser og opretter nye og lær, hvordan du kan tilpasse brugerinterface, værktøjslinjen m.m.
Access 2019: Saving, Printing & Exporting Databases
 • Lær hvordan du gemmer data, beskytter din database, udskriver, eksporterer en database og sender tabeller via e-mail i Access 2019.
Access 2019: Tables, Fields & Entries
 • Udforsk tabeller, primære nøgler og relationer, og find ud af, hvordan du formaterer og redigerer felter og feltegenskaber.
Access 2019: Inserting, Importing & Formatting Data
 • Se, hvordan du indtaster og importerer data, ændrer formateringsindstillinger, opretter dropdown menuer, håndhæver datavalidering og opretter etiketter (labels) med din data.
Access 2019: Finding & Organizing Data
 • Lær at kende funktionerne sortering, filtrering, find og erstat i Access 2019.
Access 2019: Creating Forms & Queries
 • Lær, hvordan man opretter formularer og forespørgsler med Access 2019.
Access 2019: Customizing Forms
 • Lær hvordan du får elementer til at skille sig ud i Access 2019 og omorganiserer hele look and feel delen. Du lærer også hvordan du kan tilføje og tilpasse indhold, når først du har oprettet formularer.
Access 2019: Using the Report & Analysis Tools
 • Se, hvordan du opretter rapporter hurtigt såvel som brugertilpassede og automatiske rapporter for at trække de oplysninger ud, du har brug for. Lær også hvordan du rydder op i din database og analyserer selve databasen.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 8 kurser og kan gennemføres på ca. 4 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Access Grundlæggende 2010/2013/2016", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere
 

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere