Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Agil Projektledelse – ikke et spørgsmål om enten/eller

6. juni 2024 Webinar
13. september 2024 Webinar
6. november 2024 Webinar
27. februar 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 87633 A
Tilmeld dig
2.848 har allerede deltaget

Hvad er agil projektledelse - og hvordan anvendes det i praksis? Agil projektstyring og projektledelse er uden tvivl kommet for at blive. Især IT-afdelingerne har taget agil produktudvikling til sig. Deltag på dette webinar, og bliv klogere på agil projektledelse på 1 time.

Bliv klogere på agil projektledelse

I projektverdenen har der været en udbredt "skyttegravskrig" mellem dem, der tror på at en agil tilgang er "the silver bullet" og dem, der mener, at den plandrevne tilgang er det eneste rigtige. Men den agile tilgang er relevant for alle typer projekter og brancher. Webinaret varer en time

Deltagerprofil

Webinaret er for alle, der synes den agile tilgang lyder spændende. Du kan fx være projektdeltager, teamleder eller projektleder.

Udbytte

  • Få indblik i rollerne i agile projekter og organisationer med specielt fokus på den agile projektleder, product owner, rollefordeling og samspillet mellem disse
  • Få indblik i, hvilke benefits giver det, når disse roller spilles professionelt
  • Få indblik i de typiske faldgruber, der opstår i det - for mange - nye agile setup
  • Få indblik i de kursusmuligheder, der er for de to roller

Indhold

  • Hvad er agil?

  • Forskellen mellem at "gøre" noget agilt og "være" agil

  • Hvad er nogle af fordelene og hvad skal du være opmærksom på?

  • Eksempler på forskellige agile metoder

  • Kursusmuligheder i forhold til agile projekter

Anmeldelser af Agil Projektledelse – ikke et spørgsmål om enten/eller

4,0
 
Meget godt Baseret på 26 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi en mailindkaldelse med link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Læs mere om vores kurser i Scrum og Agile.

Læs mere om agile projekter

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Agil projektledelse

Webinaret er en kort forsmag på kurset Agil projektledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig kurset Agil projektledelse.

Tilmeld dig det fulde kursus

Webinaret er en kort forsmag på kurset Agil projektledelse. Deltag på kurset, og få det fulde udbytte af dine projekter ved indføring af agile metoder og værktøjer.

Læs mere om kurset i agil projektledelse

23642
Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (742 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne, der er uddannet Cand.Scient./Ph.D og gennem 15 år arbejdet med forskningsprojekter og produktudvikling i Biotek/Medico underviser på webinaret. Hun har gennem de sidste 10 år arbejdet som konsulent og underviser centreret omkring projektet som arbejdsform. Udover undervisning i grundlæggende projektstyring, har Anne gennem flere år undervist i Scrum og agil projektledelse samt hvordan man kan bygge bro mellem de agile produktudviklingsmetoder og projektstyring.

Vælg dato

Webinar
6. juni 2024
Webinar
13. september 2024
Webinar
6. november 2024
Webinar
27. februar 2025
Webinar
30. maj 2025