Kurser

Avanceret Excel for økonomifunktioner

Lær at opbygge og udarbejde fleksible modeller, så ledelsen får et gennemarbejdet beslutningsgrundlag. På dette kursus får du, en introduktion til at udvide og tilpasse regnskaber, budgetter eller analyser med VBA og makroer.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 59 besvarelser

Effektiviser dine arbejdsrutiner

Ønsker du kendskab til, hvordan du kan tilføre kvalitet og højt sikkerhedsniveau til regneark og ledelsesrapporter? Hvis du allerede har et stort praktisk kendskab til mange af Excels funktioner, kan dette kursus hjælpe dig til at håndtere mere komplekse løsninger med flere finesser. Desuden bliver der afsat tid til at arbejde med dine egne modeller på kurset.

Jeg synes det var et rigtig godt kursus - vores instruktør var god til at variere mellem opgaver og den mere forklarende del. Susanne Korsgaard Larsen, Siemens Gamesa Renewable Energy.

Forudsætninger

Du har deltaget eller har viden svarende til kurset Grundlæggende Excel eller Excel for økonomi- og regnskabsmedarbejdere.

Indhold

  • Udvidelse og videreudvikling af Excel modeller
  • Introduktion til makroer og VBA i Excel
  • Opbygning af brugervenlige modeller til opfølgning på budgetter og regnskaber
  • Automatisk opdatering af Excel modeller med eksterne data
  • Udarbejdelse af fleksible rapporter og analyser
  • Effektiv opsamling af data fra hele organisationen
  • Sikring af VBA modeller mod fejlagtig brug
  • Adgangsbegrænsning ved hjælp af brugerdialoger
  • Opsætning og udarbejdelse af modeller der understøtter dine egne arbejdsopgaver

Genial, virkelig god til at formidle svært stof på en god og humoristisk måde. - Kristian Hollmann, Cobe A/S

Underviser

Jørgen Koch
Jørgen er en erfaren underviser, der har haft egen virksomhed i it-branchen i mange år. Ud over at undervise i it har han blandt andet oversat en lang række it-fagbøger og udviklet kursusmaterialer til alle de førende programmer på markedet. Har praktisk erfaring med udviklingsopgaver fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på