Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Database and Big Data Collection

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  19.499
ekskl. moms
Nr. 72851 P

Med denne kursuspakke får du det store overblik over Big Data. Du bliver både introduceret til Big Data og de vigtigste funktioner. Kurset indeholder også kurser inden for Apache Hadoop, så du kan få styr på Big Data med konkret software. På dette online kursus lærer du bl.a. om forskellige perspektiver inden for Big Data, og hvilke værktøjer, der er essentielle. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

Online kursus

Big Data – fra buzzword til brugbart værktøj

Kursussamlingen dækker de grundlæggende principper ved Big Data, herunder dets placering i en IT-historisk kontekst, samt hvilke tilgængelige værktøjer der findes når du arbejder med Big Data. Derudover lærer du om, hvordan teams arbejder i organisationer med Big Data projekter og forskellige use cases, og om nogle af de udfordringer og muligheder der er i området. Endeligt dækker pakken forskellige perspektiver på arbejdet med Big Data herunder lederskab, jura, markedsføring, Engineering og salg.

Deltagerprofil

Kursussamlingen henvender sig til IT-ingeniører, programmører og databaseadministratorer, der enten arbejder med eller er interesserede i Big Data såvel som forretningsmæssige beslutningstagere, som er interesserede i at implementere eller administrere Big Data-systemer. Kursuspakken kan bruges som et opslagsværk.

Udbytte

 • Lær om muligheder og udfordringer i arbejdet med Big Data og få indblik i de mest anvendte programmer bl.a. Apache Hadoop, Spark, Solr og Kafka
 • Udforsk de faktorer, som har indflydelse på Big Data teams
 • Få indsigt i hvordan Big Data-produkter er økonomiske motorer
 • Lær om building vs. buying-tilgange til Big Data-færdigheder
 • Få viden om fordele og ulemper ved at bygge en in-house Big Data-infrastruktur
 • Lær om forhold man bør være opmærksom på i forbindelse med fortrolige oplysninger
 • Få styr på, hvordan Big Data kan anvendes i marketing

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Big Data Basics
 • Lær, hvordan Big Data kan give din organisation en konkurrencemæssig fordel. Du lærer bl.a. at analysere data og udvikle strategier.
Big Data Fundamentals
 • Bliv klogere på de forskellige muligheder og udfordringer der er med arbejdet i Big Data. Du lærer de fundamentale begreber og bliver bekendt med The Big Data Technology Wave.
Hadoop Ecosystem
 • Få en grundlæggende forståelse for Hadoop og programmets interface. Du lærer bl.a. om installation, Data Factory og Data Flow.
Big Data – The Corporate Leadership Perspective
 • Lær om de økonomiske fordele ved Big Data. Du får styr på, hvordan ledelse, der inkluderer Big Data kan give både dig og din virksomhed en fordel.
Big Data – Operations
 • Bliv klogere på de udfordringer som organisationer møder, når der arbejdes med Big Data. Ved at retænke datasystemer fra bunden, får du dækket de typer af udfordringer som man møder dagligt. Kurset dækker desuden emner som monitoring tools, orchestrations og performance modeling.
Big Data – The Engineering Perspective
 • Bliv klogere på nogle af de udfordringer der er i et ingeniør-perspektiv inden for Big Data og hvordan andre virksomheder har klaret disse udfordringer.
Big Data – The Legal Perspective
 • Få styr på de juridiske perspektiver inden for Big Data. Du lærer bl.a. om privacy, hvordan data behandles etisk korrekt og hvordan I bør håndtere sociale medier.
Big Data – The Marketing Perspective
 • Lær om forbrugeradfærd og hvordan Big Data kan være en fordel fra et marketingperspektiv ved hjælp af konkrete teknikker.
Big Data – The Strategic Planning Perspective
 • Bliv klogere på, hvilken værdi Big Data kan give din virksomhed. Kurset bruger konkrete og praktiske eksempler der kan implementeres i din hverdag.
Big Data – The Sales Perspective
 • Lær hvordan Big Data kan være med til at accelerere jeres salg og bliv klogere på forskellene mellem Big Data og Data Science.
Apache Hadoop and MapReduce Essentials
 • Lær, hvordan du programmerer med MapReduce, og hvordan du arbejder med data i Hadoop. Du lærer bl.a. om begrebet Cloud Computing.
Apache Kafka
 • Lær om Apache Kafka og hvordan det integreres med både Spark og Storm.
Apache Storm Introduction
 • Bliv introduceret til Apache Storm og lær, hvordan det kan bruges sammen med andre programmer som f.eks. Trident.
Apache Solr Essentials
 • Lær om søgeparametre og søgeteknikker, og hvordan du importerer og styrer data ved hjælp at forskellige værktøjer.
Hadoop Ecosystem
 • Få en grundlæggende forståelse for Hadoop og programmets interface. Du lærer bl.a. om installation, Data Factory og Data Flow.
Hadoop Operations
 • Bliv klogere på de mange forskellige muligheder, der er med arbejdet i Hadoop Operations. Du lærer bl.a. om designprincipper, NameNode og klynger.
Hadoop Installation and Maintenance
 • Bliv klogere på de mange forskellige muligheder og funktioner med Hadoop. Du bliver bl.a. introduceret til Amazon EMR, og du lærer at installere Ranger.
Data Modeling for Hadoop
 • Bliv introduceret til Hadoop og dets forskellige værktøjer til datamodellering.
Big Data Development with Apache Spark
 • Bliv introduceret til Apache Spark og bliv klogere på de mange muligheder. Lær bl.a. at opbygge og konfigurere Spark.
Accessing Data with Spark
 • Lær, hvordan du får adgang til data. Du lærer desuden, hvordan du kan bruge DataFrame og SQL til bl.a. at analysere data og kombinere flere datakilder.
IBM BigInsights Fundamentals
 • Bliv introduceret til de fundamentale aspekter inden for IBM BigInsights. Du lærer bl.a. om analyse og udtræk af store datamængder.
 

Tidsforbrug

Kurset består af 61 lektioner og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 100 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

5 fordele ved SQL Server

SQL Server tilbyder mange af de fordele, som også findes i andre typer af databasesystemer.

Læs mere
 

SQL Server vs. Access

SQL Server og Access er begge udviklet af Microsoft, og er begge relationelle databasesystemer.

Læs mere