Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Exploring the Future of UI/UX

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 90680 P

Få en grundig introduktion til fremtidens UI/UX verden og dens mange muligheder. Du lærer blandt andet om de nyeste teknologier, platforme og værktøjer, som kan forbedre og udvikle brugeroplevelsen for dine brugere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Udforsk de mange nye muligheder og styrk brugeroplevelsen på dine platforme

Der er en rivende udvikling i gang på mange forskellige fronter i relation til UI/UX og de nye teknologier giver nye muligheder. Stemmegenkendelses-teknologi, chatbots, bærbare platforme og kunstig intelligens, spiller alt sammen en større og større rolle for brugerne. På dette kursus lærer du at udnytte disse funktioner og teknologier, så du er fremtidssikret og fortsat kan levere gode brugeroplevelser.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til de nyeste muligheder, platforme og teknologier i relation til UI/UX.

Udbytte

 • Du får indblik i, og erfaring med de nyeste teknologier og muligheder indenfor UI/UX og nye platforme
 • Lær at designe brugeroplevelser fleksibelt og effektivt uden at give køb på sikkerheden
 • Du får overblik over mulighederne forbundet med chatbots og lær, hvordan du udvikler dem
 • Du lærer at designe og bruge de nyeste stemmegenkendelses-teknologier (VUI), som understøtter brugeroplevelserne
 • Du får værktøjerne til at mestre kombinationen af kunstig intelligens (AI), Chatbots og stemmegenkendelses teknologier (VUI)
 • Du introduceres til UI/UX i relation til bærbare platforme, herunder smartwatches, samt Internet of Things (IoT) og får en grundig indføring i mulighederne forbundet hermed

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Exploring the Future of UI/UX: Introduction To UI/UX
 • Brugergrænseflade (UI) og Brugeroplevelse (UX) Design er i konstant udvikling og en efterspurgt disciplin indenfor alle teknologiområder. Kurset afdækker en række forskellige moderne koncepter, der kan bruges, når man designer systemer med en forbedret brugeroplevelse.
Exploring the Future of UI/UX: Designing with Flexibility and Efficiency in Mind
 • Når teknologierne i relation til UI/UX modnes, dukker flere nye konventioner op og giver mulighed for øget fleksibilitet og effektivitet i forbindelse med brugeroplevelser og sikkerhed. Du lærer at designe apps, der både er sikre og anvendelige, men samtidigt beholder deres fleksibilitet og effektivitet.
Exploring the Future of UI/UX: Exploring Chatbots
 • Efterhånden som messaging-apps bliver mere og mere populære, vælger mange virksomheder at benyttes sig af chatbots for at nå bredere ud. Du bliver grundigt introduceret til chatbots, herunder hvordan du bruger dem til at udbygge din platform, og hvordan de udvikles.
Exploring the Future of UI/UX: Voice User Interfaces
 • Voice User Interfaces (VUI'er) er blevet mere intelligente. De nye muligheder betyder, at denne teknologi vil spille en større rolle i vores liv i fremtiden. Du bliver introduceret til VUI'er, og lærer hvordan du designer dem, så de styrker og udvikler dine platforme, apps og hjemmesider.
Exploring the Future of UI/UX: UI/UX for Chatbot and Voice Interface AIs
 • I takt med at chatbots og stemmegenkendelse vinder frem, begynder udviklere i højere grad at benytte sig af systemer med kunstig intelligens (AI) for at gøre applikationerne endnu mere intelligente. Du lærer, hvordan du designer en positiv brugeroplevelse og hvordan du øger intelligensen i dine værktøjer via AI.
Exploring the Future of UI/UX: Wearable Technology and UI/UX
 • Bærbare teknologier nyder øget popularitet på grund af deres indbyggede enkelhed og anvendelighed. Lær hvad UI/UX betyder i forbindelse med bærbare teknologier og hvordan du designer Smartwatch-apps.
Exploring the Future of UI/UX: Internet of Things and UI/UX
 • Med bedre internet- og cloud-infrastruktur har en ny verden af teknologi muliggjort fremkomsten af Internet of Things (IoT), som nu forbinder millioner af enheder via Internettet. På kurset lærer du, hvordan du bruger UI/UX i relation til IoT-enheder.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 7 moduler og kan gennemføres på ca. 5,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.