Fordele ved Distance Learning | Stort udbud af Distance learning kurser

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

5 fordele ved e-learning

Fordele ved Distance Learning | Stort udbud af Distance learning kurser

2 min.

Distance Learning er læring, der foregår via internettet og bag en skærm. Læringsformen vinder i stigende grad indpas, og det er der mange gode grunde til. Vi har samlet 5 fordele ved Distance Learning, der viser dig, hvilke muligheder Teknologisk Institut tilbyder

Distance Learning er læring, der ikke kræver din fysiske tilstedeværelse i et undervisningslokale - på dansk også betegnet som "fjernundervisning".

Det betyder, at du kan modtage undervisning foran din computer, tablet eller mobil, uanset om du er på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. 

Her er 5 fordele ved Distance Learning:

NY

 

Distance Learning hos Teknologisk Institut

Teknologisk Institut tilbyder et bredt udvalg inden for Distance Learning. Læs om dine muligheder her: 

Virtuelle kurser

  • De virtuelle kurser foregår live med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål før, under og efter kurset, præcis ligesom du også kan på fysiske kurser.

Online kurser

  • Vores online kurser gør det let at deltage på kurser hvor og hvornår det passer dig. Tilmelder du dig et omline kursus får du adgang 24 timer i døgnet.

Læringsserier

  • Teknologisk Instituts læringsserier sendes via mail. Her får du inspirerende og værdiskabende materiale, som omhandler et bestemt emne, du gerne vil lære mere om. Vi tilbyder læringsserier inden for konflikthåndtering, præsentationsteknik og formidling, personlig effektivitet samt trivsel og arbejdsglæde.

Webinarer

  • Teknologisk Institut Uddannelse udbyder en lang række webinarer inden for en bred vifte af emner. Du deltager på et webinar via en computer, mobil eller tablet med adgang til internettet, præcis hvor det passer dg. Undervejs i webinaret kan du chatte med de øvrige deltagere, samt stille direkte spørgsmål til underviseren. 

Podcasts

  • TI Pod er en podcast fra Teknologisk Institut Uddannelse, der løbende giver faglig og personlig inspiration. Vi sætter fokus på forskellige emner inden for en bred vifte af områder – både personlig udvikling, ledelse, projektledelse og IT,  hvor du som lytter får gode råd, tips og tricks, der kan hjælpe dig i dit arbejds- og privatliv.