Webinarer på Teknologisk Institut

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

På Teknologisk Institut udbyder vi en række webinarer inden for en bred vifte af emner, så du kan blive klogere inden for en række af spændende områder.

Webinarer på Teknologisk Institut

På Teknologisk Institut udbyder vi en række webinarer inden for en bred vifte af emner, så du kan blive klogere inden for en række af spændende områder. 

Sådan tilmeder du dig:

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

FAQ – Webinarer

Læs og få svar på de mest almindelige spørgsmål om vores Webinarer: FAQ - Webinarer

Se udvalget af webinarer

Søgte du et andet kursus?

Vi tilbyder kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Online kurser

På Teknologisk Institut udbyder vi også online kurser inden for flere forskellige områder. Læs mere om vores online kurser. 

Virtuelle kurser

På Teknologisk Institut udbyder vi også virtuelle kurser inden for flere forskellige områder. Læs mere om vores virtuelle kurser.

Firmakursus 

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere om firmakurser og få et tilbud. 

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk