Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Leveraging Key Management Techniques

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.999
ekskl. moms
Nr. 90896 P

Styrk dine ledelseskompetencer med konkrete teknikker. Kursuspakken fokuserer på forskellige situationer og områder, hvor det er vigtigt at træde i karakter som leder. Teknikkerne er skabt til at hjælpe dig i din daglige lederrolle. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Få styr på værktøjskassen

Uanset om du er ny eller erfaren leder, vil der være situationer, der kan virke uoverskuelige. Med en effektiv værktøjskasse ved hånden, er du bedre rustet til at kunne håndtere disse situationer. Kurserne fokuserer på områder, hvor konkrete teknikker kan hjælpe dig som leder, så du kan være med til at skabe en bedre arbejdsplads.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke er til dig, der arbejder som leder, manager eller chef, og vil styrke dine ledelsesegenskaber med konkrete teknikker.

Udbytte

  • Få konkrete teknikker og værktøjer, der kan hjælpe dig med at stå stærkere som leder
  • Bliv bedre til at uddelegere og monitorere opgaver, så du og medarbejderne kommer bedst i mål
  • Styrk dine personlige lederegenskaber, der kan være med til at motivere dine medarbejdere
  • Lær, hvordan du kan håndtere besværlige medarbejdere og løse knudrede konflikter

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Effectively Directing and Delegating as a Manager
  • Få styr på nogle af de vigtigste elementer i at lede andre, som f.eks. at sætte klare mål og retninger, effektiv kommunikation, planlægning og uddelegering af opgaver. Du får konkrete teknikker til, hvordan disse elementer bedst kan håndteres og udføres.
Managing Employee Development
  • Bliv introduceret til fordelene ved at udvikle dine medarbejdere, at vurdere deres udviklingsbehov, og hvordan disse behov kan opfyldes. Du lærer også at lave udviklingsplaner og, hvordan du støtter dine medarbejderes udvikling.
Facing the Management Challenges of Difficult Behavior and Diverse Teams
  • Udforsk forskellige teknikker, som du kan benytte til at løse eventuelle konflikter. Du lærer, hvordan du håndterer besværlige medarbejdere og eventuelle konflikter på arbejdspladsen.
Being a Fair and Caring Manager
  • Lær om betydningen af at være en fair og omsorgsfuld leder. Du lærer, hvordan du viser denne fairness og omsorgsfuldhed gennem kommunikation, beslutninger og personlige egenskaber.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af ?flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskell?ige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.