Kurser

Billede der illustrerer kurset

Logistik kurser

Øg dine kompetencer inden for logistik. Du kan bl.a. få en introduktion til RFID eller lære, hvordan RFID kan anvendes i din virksomhedsforsyningskæde.

Eller også kan du styrke dine kompetencer inden for forhandling i Supply Chain eller få værktøjer til logistikstyring i din virksomhed.

Find dit kursus inden for logistik i dag og bliv et endnu større aktiv for sin virksomhed.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Logistik.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om logistik

   Logistik omhandler planlægning og styring af virksomhedens forsyningskæde. Processen anvendes strategisk til at integrere, effektivisere og udvikle forbedringer i produktion- og distributionsstyringen. Samarbejde er et væsentligt element i forhold til at opnå forbedring i løsningerne. Der kan være store gevinster at hente inden for logistikfunktionen, og den kan være en af de vigtigste kilder til opnåelse af konkurrencemæssige fordele i form af forbedret omkostninger og serviceniveau.

   Der findes adskillige metoder og værktøjer, der kan anvendes til at analysere og effektivere virksomheden vareflow, det handler dog om at kende til dem og integrere disse i logistikprocessen.

   Læs også:

   Lean-tankegangen og logistik

   Lean-tankegangen anvendes også inde for logistik og forsyningskanaler. Lean kan være behjælpelig med at forbedre virksomhedens funktioner omkring produktions- og handelsprocesser, og i sidste ende også konkurrenceevnen. Lean kan inddrages og hjælpe med at optimere både i den interne og eksterne logistik, herunder mindre lagre, nedbringelse/bedre rettidige leveringer, løbende forbedringer og reducerede omkostninger.

   Læs også: