Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Emballage kurser

Øg dine kompetencer inden for emballage med et af Teknologisk Instituts kurser.

Styrk din viden omkring Emballagedirektivets krav og lær om kravene til fødevareemballage. Du kan desuden også lære om at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere, uanset hvilket kursus du vælger.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Ledig plads

DKK8.999 kr
 

Periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods

Nr. 54017 P
2 dages kursus
Næste afholdelse 23/9 2020
  • Taastrup
    23. til 24. september 202023/9 - 24/9 2020
  • Taastrup
    11. til 12. november 202011/11 - 12/11 2020
  • Taastrup
    3. til 4. marts 202103/3 - 04/3 2021
  • Taastrup
    26. til 27. maj 202126/5 - 27/5 2021
Vis flere datoer
Kurset i periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s er et kompetencegivende kursus, der giver mulighed for at opnå bevis til at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s. Som en del af kurset skal der afholdes praktiske øvelser individuelt eller i grupper, der omfatter tæthedsprøvning, gennemgang af periodisk prøvning og eftersyn af IBC's efter checkliste/kontroljournal. Teknologisk Institut er de eneste i Danmark, der er godkendt til at gennemføre dette lovpligtige og kompetencegivende kursus.

DKK4.999 kr
 

Emballering af fødevarer

Nr. 54019 P
1 dags kursus
Næste afholdelse 30/9 2020
  • Aarhus
    30. september 202030/9 2020
  • Taastrup
    3. marts 202103/3 2021
  • Aarhus
    29. september 202129/9 2021
Kravene til fødevareemballage er stigende i disse år. Udover store krav til emballagers primære funktionalitet, såsom mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber etc., stilles der også lovkrav til emballagers sundheds- og miljømæssige kvalitet. For alle virksomheder, som sælger eller anvender emballage til fødevarer, er det derfor påkrævet at have opdateret viden på området. Dette får kursisterne mulighed for at opnå ved deltagelse i kurset " Emballering af fødevarer".

DKK4.999 kr
 

Introduktion til Emballagedirektivet

Nr. 54009 P
1 dags kursus
Næste afholdelse 25/11 2020
  • Taastrup
    25. november 202025/11 2020
  • Taastrup
    7. april 202107/4 2021
  • Taastrup
    17. november 202117/11 2021
Siden 1994, hvor EU's emballageaffaldsdirektiv blev indført, har der været stillet krav om, at emballagen skal optimeres. Direktivets krav er blevet aktuelle, efter at flere lande nu aktivt kontrollerer, om emballagerne opfylder de stillede krav. Supermarkedskæder kræver også, at direktivets krav overholdes. Dette betyder, at direktivets krav skal efterleves og kunne dokumenteres på anfordring inden for 2-3 uger. Gevinster ved indførsel af direktivets krav er bl.a.:  Optimeret emballage, tættere kontakt til kunder og leverandører, større opmærksomhed på slutkundernes krav samt større kendskab til logistikkædens sammensætning.

Mere om Emballage

EU’s emballageaffaldsdirektiv blev indført i 1994 og i Danmark i 1997. Formålet med direktivet er, at harmonisere medlemslandenes foranstaltninger for at forebygge eller reducere virkningerne af emballage eller emballageaffald på miljøet.

Direktivet stiller bl.a. følgende krav til emballage:

  • Volume og vægt skal være den mindste mængde muligt
  • Emballage fremstilles med henblik på genbrug eller genanvendelse
  • Skadelige og farlige stoffer skal minimeres

Emballagedirektivets tilgængelige regelsæt kan for mange virksomheder være svære at forstå og forholde sig til i praksis. Derfor udbyder Teknologisk Institut en lang rækker kurser inden for området, som netop har fokus på at præsentere og anvende praktiske metoder, således virksomhederne kan implementere disse i deres egne processer.

Læs også: