Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Emballage kurser

Øg dine kompetencer inden for emballage med et af Teknologisk Instituts kurser.

Styrk din viden omkring Emballagedirektivets krav og lær om kravene til fødevareemballage. Du kan desuden også lære om at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere, uanset hvilket kursus du vælger.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Afholdelsesgaranti
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKKPris efter aftale kr

Introduktion til Emballagedirektivet

Nr. 54009 P
1 dags kursus
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser
Siden 1994, hvor EU's emballageaffaldsdirektiv blev indført, har der været stillet krav om, at emballagen skal optimeres. Direktivets krav er blevet aktuelle, efter at flere lande nu aktivt kontrollerer, om emballagerne opfylder de stillede krav. Supermarkedskæder kræver også, at direktivets krav overholdes. Dette betyder, at direktivets krav skal efterleves og kunne dokumenteres på anfordring inden for 2-3 uger. Gevinster ved indførsel af direktivets krav er bl.a.:  Optimeret emballage, tættere kontakt til kunder og leverandører, større opmærksomhed på slutkundernes krav samt større kendskab til logistikkædens sammensætning.

DKK4.990 kr

Emballering af fødevarer

Nr. 54019 P
1 dags kursus
Næste afholdelse 2/10 2018
  • Aarhus
    2. oktober 201802/10 2018
Kravene til fødevareemballage er stigende i disse år. Udover store krav til emballagers primære funktionalitet, såsom mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber etc., stilles der også lovkrav til emballagers sundheds- og miljømæssige kvalitet. For alle virksomheder, som sælger eller anvender emballage til fødevarer, er det derfor påkrævet at have opdateret viden på området. Dette får kursisterne mulighed for at opnå ved deltagelse i kurset " Emballering af fødevarer".

Pris efter aftale

Emballageskolen

Nr. 54011 P
3 dages e-learning
Kontakt os for datoer.
  • Afholdelser oprettes efter behov og tilbydes også som firmakursus.
Teknologisk Institut, Emballage og Transport (E&T) har siden 1970 gennemført Emballageskolen. Skolen er Danmarks eneste kursustilbud i basisviden inden for emballageforhold. Skolens formål er at tilføre deltagerne en bred, allround viden i forskellige emner omkring emballage-, distributions- og transportspørgsmål.

DKK8.900 kr

Periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods

Nr. 54017 P
2 dages kursus
Næste afholdelse 5/9 2018
  • Taastrup
    5. til 6. september 201805/9 - 06/9 2018
  • Taastrup
    7. til 8. november 201807/11 - 08/11 2018
Kurset i periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s er et kompetencegivende kursus, der giver mulighed for at opnå bevis til at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s. Som en del af kurset skal der afholdes praktiske øvelser individuelt eller i grupper, der omfatter tæthedsprøvning, gennemgang af periodisk prøvning og eftersyn af IBC's efter checkliste/kontroljournal. Teknologisk Institut er de eneste i Danmark, der er godkendt til at gennemføre dette lovpligtige og kompetencegivende kursus.

Pris efter aftale

Packaging for Microwave Cooking and Warming

Nr. 54063 A
1 dags kursus
Tilbydes som firmakursus.
  • Tilbydes som firmakursus.
The comprehensive laboratory investigation of microwaveable products presented on the food market has revealed that practically all of them have problems with either cooking instructions or packaging. Typical faults are understated reheating time, non-optimal packaging materials, their shape and compositions, lack of food protection against local overheating, use of same packaging solutions for foods with different water content, dielectric properties, and geometries. Forthe companies thatproduceorsellfood packaging,ready mealsorready-to-cookmicrowave, it isnecessary to havecomprehensive andupdatedknowledge.This is achieved by attendig the course"Packagingformicrowave cooking and warming"

Deltagelse er gratis

Gratis webinar: Pilotproduktion af emballager

Nr. 54109 A
1 dags webinar
Næste afholdelse 29/5 2018
  • Webinar
    29. maj 201829/5 2018
Pilotproduktion er en god mulighed for din virksomhed, hvis I gerne vil prøve ny emballage, men ikke har mulighed for at prøve det på jeres egne faciliteter. Tilmeld dig dette gratis webinar og få kendskab til de pakketeknologier, som Teknologisk Institut råder over og til de praktiske muligheder for at benytte Teknologisk Institut til pilotpakning af egne produkter – også fødevarer.

Deltagelse er gratis

Open lab: Bliv klar til den bæredygtige emballageomstilling

Nr. 90108 A
NYT
1 dags kursus
Næste afholdelse 19/6 2018
  • Taastrup
    19. juni 201819/6 2018
Er du interesseret i fremtidens emballager og vil du have den nyeste viden om hvad der rører sig inden for bæredygtig emballagedesign? Så kom til Open lab i Plast og Emballage den 19. juni.

Mere om Emballage

EU’s emballageaffaldsdirektiv blev indført i 1994 og i Danmark i 1997. Formålet med direktivet er, at harmonisere medlemslandenes foranstaltninger for at forebygge eller reducere virkningerne af emballage eller emballageaffald på miljøet.

Direktivet stiller bl.a. følgende krav til emballage:

  • Volume og vægt skal være den mindste mængde muligt
  • Emballage fremstilles med henblik på genbrug eller genanvendelse
  • Skadelige og farlige stoffer skal minimeres

Emballagedirektivets tilgængelige regelsæt kan for mange virksomheder være svære at forstå og forholde sig til i praksis. Derfor udbyder Teknologisk Institut en lang rækker kurser inden for området, som netop har fokus på at præsentere og anvende praktiske metoder, således virksomhederne kan implementere disse i deres egne processer.

Læs også: