Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Microsoft Office 2016

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  12.499
ekskl. moms
Nr. 72858 P

Her er kursuspakken for dig, der vil have alle relevante Office 2016 kurser online på én gang. Du får grundlæggende og videregående kurser i bl.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Access. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Opgrader dine Office-færdigheder når det passer dig

Med udgivelsen af Microsoft Office 2016 har Microsoft fokuseret sin pakke af produkter på at imødekomme de evigt skiftende behov - hos enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder, samt store virksomheder - for især at gøre det nemmere at dele dokumenter og samarbejde. Denne kursussamling indeholder kurser vedrørende Word, Excel, PowerPoint, Access, og Outlook på begynder- og mellemniveau.

Deltagerprofil

Desktop-brugere på alle niveauer, herunder dem, der har lidt eller intet kendskab til Microsoft Office 2016, men også mere erfarne Office-brugere, der gerne vil lære om den nye grænseflade og funktioner i Microsoft Office 2016.

Udbytte

  • Få mere at vide om de nye funktioner til funktionalitet og samarbejde i Microsoft Office 2016
  • Genkend nøglefunktioner samt nye funktioner i PowerPoint, Excel, Word, og Outlook
  • Udvidet viden om nye og mere sofistikerede funktioner i Microsoft Office 2016
  • Få viden på mellemniveau i PowerPoint, Word, Excel og Outlook 2016
  • Lær, hvordan du opbygger en database med en introduktion til Microsoft Access 2016

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Access 2016
  • Access er en Office-platform der hjælper dig med at arbejde med data. Du lærer at administrere data og benytte denne data til bl.a. analyser og reporter.
Outlook 2016
  • Outlook er meget mere end en indbakke. Lær hvordan du udnytter programmet bedst muligt og bliv introduceret til de mange muligheder som Outlook tilbyder.
PowerPoint 2016
  • Med PowerPoint kan du effektivt illustrere pointer og give et grafisk udtryk til dine præsentationer. Med denne kursuspakke lærer du at opsætte, administrere og konfigurere præsentationer.
Word 2016
  • Word kan benyttes til at opsætte dokumenter. Lær hvordan du bedst udnytter Word og bliv introduceret til de mange værktøjer i programmet.
Excel 2016
  • Microsoft Excel 2016 gør det nemt at oprette regneark og projektmapper og at administrere og manipulere data. Kurset er både på begynder og øvet niveau, så du får kendskab til de mange værktøjer i programmet.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 120 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 94 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere
 

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere