Online kurser

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Online kurser GIF

Online kurser

Med online kurser er det lettere for dig og dine kolleger at deltage på kurser på det tidspunkt som passer bedst. I får nemlig adgang til kurserne 24 timer i døgnet.

Bemærk, at vores udbud indeholder forskellige typer af online kurser – og der kan derfor være forskel på, hvor mange dage du har adgang til online kurset. Kurserne er som udgangspunkt på engelsk med mindre andet er angivet og foregår online, når det passer dig. 

Online kurser


Virtuelle kurser
På Teknologisk Institut udbyder vi også virtuelle kurser inden for flere forskellige områder. Læs mere om vores virtuelle kurser.

Distance Learning
Se vores store udvalg af muligheder i distance learning (fjernundervisning) - læs også om 5 fordele ved distance learning.

Andre online kurser?
Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Der kan også være rabat at hente, hvis du vil have en pakkeløsning med flere kurser. Kontakt os, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Kan vi købe adgang til flere personer?
Hvis I er en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kan vi sammensætte en pakkeløsning til jer med rabat.

Kontakt os i dag
Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk

Fordelene ved online kurser er nemt og fleksibelt, spar penge, spar tid og høj kvalitet.