Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Kanban Fundamentals

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.499
ekskl. moms
Nr. 72834 P

Få indblik i, hvad der kendetegner Kanban Fundamentals, og hvordan du får det optimale ud af Kanban. Du får værktøjerne til at løse forskellige effektivitets-, omkostnings-, produktivitets-, gennemløbs- og kvalitetsrelaterede udfordringer. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Bliv introduceret til Kanban

Selvom Kanban har sine rødder i produktion, anvendes mange af dens værktøjer og koncepter med stor success IT-afdelinger verden over. Kanban kan hjælpe IT-afdelinger med de hurtige og komplekse ændringer, de står overfor i forbindelse med brug af scrum og agile. Kurset giver dig en solid forståelse for koncepter, teknikker og værktøjer inden for Kaban og Lean. Med kurset får begyndere derudover et godt overblik over processerne i Kanban.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til IT-fagfolk, der har med software design, udvikling og test at gøre samt service team medlemmer og ledere. Endeligt kan personer, der ønsker en introduktion til at anvende Kanban i IT og softwareudvikling drage nytte af kurset.

 

Udbytte

  • Lær og forstå de grundlæggende teknikker inden for Kanban og Lean
  • Match SDLC phases med de aktiviteter de findes inden for
  • Match grundlæggende Lean-koncepter med deres beskrivelse
  • Lær at sammenligne lead tid med cycle tid i et givent scenarie
  • Lær at bruge Little’s law til at reducere lead tid ved at begrænse WIP
  • Få teknikker til at undgå flaskehalse og match dem med deres korrekte beskrivelse
  • Marker eksempler ved hjælp af Kanaban-målestokken, der bruges til monitorering og kontrol
  • Lær at skelne mellem kulturer ved hjælp af Schneider Culture model

Indhold

Kanban Fundamentals: Using Kanban in IT and Software Development

This course provides learners with a solid foundation in Kanban and Lean concepts, techniques, and tools as applied to IT and software development activities.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 1 kursus, som varer ca. 3,5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk