Kurser

Nyt
365 dages online kursus

Online kursus: Leveraging Leadership Techniques

Få konkrete teknikker til at forbedre dine lederegenskaber. Lederskab er komplekst, og det kræver forskellige egenskaber for at have succes som leder. Denne kursuspakke giver dig nogle konkrete teknikker, som forbedrer dit lederskab, og som du kan implementere direkte i hverdagen. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Lær at gå forrest

Denne kursuspakke giver dig konkrete teknikker til bl.a. at lave en udviklingsplan, så du kan monitorere og evaluere din udvikling, og du sikrer, at du styrker dine kompetencer inden for lederskab.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig både til nuværende eller kommende ledere, der ønsker at forbedre sine lederskabsevner.

Udbytte

  • Skab innovative kulturer i organisationer ved hjælp af dit lederskab
  • Lær at udarbejde en udviklingsplan, så du sikrer, at du styrker dine kompetencer
  • Få styr på at sætte mål for organisationer og dig selv ved hjælp af konkrete teknikker
  • Lær, hvordan du leder dit team igennem forandringer

Indhold:

Key Elements of Business Execution
  • Lær om de vigtigste elementer ved business execution. Du lærer bl.a. om de tre elementer, der skal til for at udføre en businessstrategi: planlægning, mennesker og øvelse.
Building Innovation Cultures and Leaders
  • Bliv introduceret til innovationskulturer og innovationsledelse. Du lærer bl.a. om vigtigheden af at eksperimentere, håndtere forandringer og udføre projekter.
Leading Your Team through Change
  • Udforsk, hvordan du håndterer forskellige udfordringer, som kan opstå i forbindelse med forandringer i organisationen. Du lærer også, hvordan du kan komme igennem disse forandringer ved hjælp af samarbejde.
Building a Leadership Development Plan
  • Lær at vurdere dine egne lederegenskaber, og hvordan du udvikler disse. På kurset får du konkrete værktøjer til at lave din egen udviklingsplan, og hvordan du evaluerer denne.
Aligning Unit Goals and Imperatives
  • Få styr på vigtigheden af at sætte strategiske, taktiske og operationelle mål, der hjælper med at nå en organisations vision. Du lærer også at sætte KPI’s, der hjælper med at fokusere på at opnå disse mål.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 5 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.
 

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
 

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk
 
 
Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på