Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: MySQL

Med denne kursuspakke får du muligheden for at blive grundigt introduceret til MySQL, og de vigtigste værktøjer du skal bruge for at kunne arbejde effektivt med MySQL. Kursuspakken er designet til at introducere dig til platformen, så du får et grundigt og relevant fundament. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Lær at mestre databaseopbygning og dataudtræk i MySQL

MySQL er et effektivt og lettilgængeligt open-source database system, som understøtter standard SQL (Structured Query Language). Med denne kursuspakke bliver du klædt godt på til komme i gang med MySQL fra opsætning over funktioner og operatorer til mere avancerede dataudtræk.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der ønsker et grundigt introducerende forløb, hvor du både lærer at opsætte og bruge MySQL.

Udbytte

 • Lær at opsætte og konfigurere en MySQL-database
 • Få styr på vigtige redskaber som queries, joins og operatorer
 • Bliv fortrolig med SQL-kommandoer og lær at trække den rigtige data ud af din database på den mest effektive måde
 

Indhold i kursuspakken

MySQL: Getting Started
 • Bliv introduceret til hvordan databasesystemer kan bruges til at opbevare og opdatere data samt til at modtage queries gennem SQL. Du lærer også at installere og benytte MySQL på forskellige platforme.
MySQL: Creating & Updating Tables
 • Bliv klogere på, hvordan tabeller oprettes og tilpasses efter behov med brug af kolonne-egenskaber, constraints og klausuler samt hvordan keys, super-keys og candidate-keys kan benyttes.
MySQL: Querying Data
 • Få indblik i korrekt brug af grundlæggende SQL-syntaks til dataforespørgsler i MySQL-tabeller samt hvordan forskellige typer af operatorer, klausuler og wildcards kan bruges til at målrette queries og subqueries.
MySQL: Understanding & Implementing Joins
 • Lær hvordan joins kan bruges til at kombinere data fra forskellige tabeller, og hvordan de kan udgøre et stærkt fundament i dataanalyse.
MySQL: Grouping & Aggregation Operations
 • Bliv klogere på, hvordan grouping- og aggregate-operatorer kan bruges til analyse af grupperede tabelrækker samt hvilke filtreringsoperatorer der med fordel kan benyttes til at sortere i resultatet.
MySQL: Views, Indices, & Normal Forms
 • Lær at benytte indekser til at optimere og fremskynde tabelforespørgsler samt hvordan views kan bruges til at forenkle processen ved udtrækning af komplekse datasæt og queries. Du lærer også, hvordan brugen af normal forms kan reducere dataredundans og dataintegritet.
MySQL: Triggers & Stored Procedures
 • Få indblik i hvordan trigger-funktionen kan programmeres til at reagere på specifikke databasekonditioner og på hvordan Stored Procedures kan bruges til at strømline dine SQL-kommandoer.
MySQL: Transactions, Savepoints, & Locks
 • Lær hvordan transaktioner kan bruges til at udføre grupperede kommandoer og hvordan ACID-egenskaber bedst sættes i spil. Du får også indblik i, hvordan savepoints og read/write-locking kan bruges til at regulere klientadgangen til din database.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 8 kurser og kan gennemføres på ca. 9,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: