Kurser

Populært3 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2®7 Foundation (DK med UK materiale)

22. - 24. april 2024 Taastrup Udsolgt
15. - 17. maj 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
12. - 14. juni 2024 Aarhus Garantifor afholdelse
3. - 5. juli 2024 Taastrup
DKK  15.499
ekskl. moms
Nr. 91396 P
4,1
Fremragende
10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Kurset PRINCE2® 7 Foundation giver dig på blot 3 dage viden om og fortrolighed med PRINCE2®-projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2®-projektleder. Da PRINCE2 7 manualen endnu ikke findes på dansk, anvender vi den engelske manual og engelsk materiale og eksamen, men underviser på dansk. Efter kurset kan du tage den akkrediterede PRINCE2® Foundation-eksamen og certificering, når det passer for dig.

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med dette kursus får du derfor indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Når du arbejder med PRINCE2-metoden, øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig på arbejdet som projektleder, så du har et solidt kendskab til de elementer, du kan anvende for at styre projektet og lede mennesker og teams gennem forandringen. Ligeledes gør vi dig klar til at kunne bestå eksamen. Ønsker du derefter at gå videre kan du vælge overbygningen PRINCE2® 7 Practitioner.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har lidt erfaring med projektarbejde.

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode (principper, practices, people, processer og projektmiljø)
 • Indblik i de fordele metoden tilbyder og de nye elementer i PRINCE2 7 (bl.a. forandringsledelse og ledelse af teams)
 • Indgående kendskab til Best Practice på området
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder, til at styre dit projekt og lede teams og forandringer
 • Den nødvendige viden til at bestå PRINCE2 Foundation-eksamen

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Indhold

Kurset er den hurtige vej til en PRINCE2 certificering. På tre intensive dage opnår du den nødvendige indsigt og viden til at kunne gennemføre eksamen og certificering. Bemærk undervisning på dansk, materiale, ebog og eksamen er på engelsk.

 

Undervisningen fokuserer bl.a. på:

 • Introduktion til bæredygtighed via e-læring - online kursus ”Bliv klog på bæredygtighed – et introkursus”. (kan enten tages før eller efter kurset)
 • Introduktion til PRINCE2 principper
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 practices
 • Forberedelse til at kunne tage PRINCE2 Foundation-eksamen (tages individuelt efter kurset)
 

Anmeldelser af PRINCE2®7 Foundation (DK med UK materiale)

4,1
 
Fremragende Baseret på 10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret, at du bringes væsentligt videre til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med, at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op i tre faser:

 1. En selvstudieperiode, hvor du læser PRINCE2 7 manual og forbereder dig til de tre kursusdage. Du skal forvente at bruge ca. 25-30 timer.
 2. Tre sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på både den teoretiske gennemgang, erfaringer vedrørende Best Practice for den praktiske anvendelse af PRINCE2 og dels arbejdet med praktiske cases.
 3. Onlinekursus om bæredygtighed. Da PRINCE2 7 har bæredygtighed som et mål, får du tilsendt adgang til vores e-læringsmodul ”Bliv klog på bæredygtighed – et introkursus”. Dette kursus er ikke en del af PRINCE2 7, så det kan enten tages som inspiration før eller efter kurset.

Adgang til elektronisk manual, online kurset og kursusmateriale får du senest 4 uger før kursusdagene. (på engelsk).

Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de tre kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

Kursusmateriale, PRINCE2 manual og eksamen er på engelsk og der undervises på dansk.


Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher, som du kan benytte til at bestille din online eksamen. Eksamen gennemføres efter endt uddannelse, dvs. du booker tid, når det passer dig og du benytter din egen pc. Hvis du, mod forventning, ikke består din eksamen, får du et ekstra gratis forsøg (Take2)

Bemærk eksamen er på engelsk.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskrive processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP)

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

 
29041
29042
29043
29044
29045
29046
29047
Underviser

Anders Murmann

4.51/5 (289 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (753 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

4.81/5 (202 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

4.72/5 (268 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (623 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Niels Holt

4.6/5 (131 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Niels er chefkonsulent og lektor. Han er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse, og har i mere end 30 år arbejdet med projektledelse og ledelse, herunder som underviser i begge dele. Niels er både SCRUMstudy certified trainer (SCT™) samt PRINCE2® træner. Han har også en baggrund som kaptajn af reserven i Flyvevåbnet. Som underviser inddrager Niels masser af eksempler samt egne erfaringer i undervisningen for at gøre formidlingen mere relevant og levende.

Underviser

Rune Josefsen

4.88/5 (88 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Han har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
22. - 24. april 2024
 Udsolgt
Taastrup
15. - 17. maj 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
12. - 14. juni 2024
 Garantifor afholdelse
Taastrup
3. - 5. juli 2024
Taastrup
14. - 16. august 2024