Kurser

Fysisk
English
Populært3 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Foundation (DK)

22. - 24. april 2024 Taastrup Udsolgt
10. - 12. juni 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
19. - 21. juni 2024 København
26. august til 25. september 2024 Virtuelt kursus
DKK  14.999
ekskl. moms
Nr. 87106 P
Tilmeld dig
1.274 har allerede deltaget
4,5
Fremragende
398 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Kurset PRINCE2® Foundation 6th edition giver dig på blot 3 dage viden om og fortrolighed med PRINCE2®-projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2®-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2® Foundation-eksamen og certificering.

Hvorfor PRINCE2®?

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med denne certificering får du derfor indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig til eksamen. Ønsker du derefter at gå videre kan du vælge overbygningen PRINCE2 Practitioner.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

Du kan søge om støtte gennem Finanskompetencepuljen til dette kursus, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.

Udbytte

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
  • Indblik i de fordele metoden tilbyder
  • Indgående kendskab til Best Practice på området
  • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
  • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation-eksamen

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Indhold

Kurset er den hurtige vej til en PRINCE2 certificering. På 3 intensive dage opnår du den nødvendige indsigt samt eksamen og certificering. Undervisningen fokuserer bl.a. på:

  • Introduktion til PRINCE2 principperne
  • Gennemgang af processer og aktiviteter
  • Gennemgang af PRINCE2 temaer
  • PRINCE2 Foundation-eksamen

 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation (DK)

4,5
 
Fremragende Baseret på 398 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Kursus sammensætningen er optimalt tilpasset "3-dags-konceptet", og afveksler passende mellem "tavle undervisning" og gruppearbejde.
 - Per Hovmand Knudsen Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Fantastisk motiverende underviser som kunne forklare ting på en anvendelig og forståelig måde.
 - Susanne Greve Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Ab (Publ), S
Tak for et super Kursus, jeg roser materialet vi fik fremsendt og jeg roser i den grad også min underviser, hun gjorde det virkelig godt!
 - Christina Eva Reuss Brodersen Santander Consumer Bank
Jeg er yderst tilfreds med både kursus og underviser, som har givet mig en fantastisk introduktion til PRINCE2 og gode rammer for både indlæring og praktiske opgaver.
 - Jacob Frøslev Bruun 
Super god og erfaren under4viser, der forstår at forklare tingene med gode eksempler, så de hænger fast. Et rigtig godt kursus og en super god underviser.
 - Nicolaj Holm Jensen Vestas Wind Systems A/S

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2, dels arbejdet med egen praktiske case.

Du skal forvente at bruge ca. 25-30 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode læser du manualen, træner praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en case. Forberedelsesmaterialet sendes senest 4 uger før kursusdagene. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de 3 kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

beståelsesprocent_94,2%

Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher, som du kan benytte til at bestille din online eksamen med overvågning efter endt uddannelse, når det passer dig via din egen pc.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

PRINCE2® er et af verdens mest benyttede projektmetoder. Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om mulighederne med PRINCE2®

23271
24577
24578
24579
29048
25685
28673
Underviser

Anders Murmann

4.51/5 (290 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (753 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

4.81/5 (202 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

4.72/5 (268 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (624 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Niels Holt

4.6/5 (131 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Niels er chefkonsulent og lektor. Han er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse, og har i mere end 30 år arbejdet med projektledelse og ledelse, herunder som underviser i begge dele. Niels er både SCRUMstudy certified trainer (SCT™) samt PRINCE2® træner. Han har også en baggrund som kaptajn af reserven i Flyvevåbnet. Som underviser inddrager Niels masser af eksempler samt egne erfaringer i undervisningen for at gøre formidlingen mere relevant og levende.

Underviser

Rune Josefsen

4.88/5 (88 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Han har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
22. - 24. april 2024
 Udsolgt
Taastrup
10. - 12. juni 2024
 Garantifor afholdelse
København
19. - 21. juni 2024
Virtuelt kursus
26. august til 25. september 2024
Taastrup
9. - 11. september 2024