Kurser

Fremragende4 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag

8. august til 9. september 2022 Taastrup
8. august til 21. september 2022 Taastrup
15. august til 16. september 2022 Aarhus Garantifor afholdelse
16. august til 21. september 2022 Aalborg Garantifor afholdelse
DKK  17.999
ekskl. moms
Nr. 87100 P
4,5
Fremragende
151 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

På kurset PRINCE2® Foundation 6th edition med forberedelsesdag får du viden om og fortrolighed med PRINCE2® projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2®-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2® Foundation eksamen og certificering.

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med denne certificering får du derfor indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig til eksamen. Ønsker du derefter at gå videre, kan du vælge overbygningen PRINCE2 Practitioner.

Du får en særskilt forberedelsesdag, hvor du klædes på til selvstudieperioden, samt kobles til en selvstudiegruppe forud for de 3 obligatoriske kursusdage.

Læs mere om de forskellige PRINCE2 certificeringer
Læs mere om hvorfor du skal vælge PRINCE2
Deltag på et webinar om PRINCE2

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
 • Indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Indgående kendskab til Best Practice på området
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2-projektleder
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Materiale på dansk

Materiale på dansk

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag
 • Grundig introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende forståelse af PRINCE2, der vil forberede dig til selve kursusdagene og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Studiegrupper vil blive etableret
Selvstudieperiode
 • Du skal forvente at bruge ca. 25-30 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du brugen af metoden ved at arbejde med en case, og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere.
 • I selvstudieperioden skal du:
  - Læse PRINCE2 manualen og relatere PRINCE2 til dit praktisk projektarbejde
  - Arbejde med en praktisk PRINCE2 case
  - Arbejde i studiegrupper
Dag 2 - 4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer
 • Voucher til PRINCE2 Foundation-eksamen

 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag

4,5
 
Fremragende Baseret på 151 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Har altid haft gode oplevelser med de kurser jeg har deltaget i hos Teknologisk Institut igennem årene.
 - Torben Østergaard E.ON Danmark A/S
Jeg roser især underviser. Virkelig fagligt dygtig og god til at formidle viden på en spiselig måde.
 - Asta Pettrine Madsen Danfilter ApS

Form

Kurset er bygget op med en forberedelsesdag, en selvstudieperiode og 3 kursusdage. På kurset er der dels fokus på den teoretiske gennemgang og dels Best Practice erfaringer med den praktiske anvendelse af PRINCE2.

87100 - PRINCE2 Foundation med forberedelsesdag - moduloversigt

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en Kick-off dag, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang og dels erfaringer vedrørende Best Practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Du skal forvente at bruge 25-30 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk brug af metoden ved at arbejde med en projektcase og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de 3 kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

beståelsesprocent_94,2%

Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher, som du kan benytte til at bestille din online eksamen med overvågning efter endt uddannelse, når det passer dig via din egen pc. Fra 1. februar 2022 er dette den eneste eksamensform, som eksamensinstituttet PeopleCert udbyder.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

25875
24572
24573
25891
24575
25684
25657
Underviser

Anders Murmann

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Niels Holt

Niels er chefkonsulent og lektor. Han er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse, og har i mere end 30 år arbejdet med projektledelse og ledelse, herunder som underviser i begge dele. Niels er både SCRUMstudy certified trainer (SCT™) samt PRINCE2® træner. Han har også en baggrund som kaptajn af reserven i Flyvevåbnet. Som underviser inddrager Niels masser af små eksempler samt egne erfaringer i undervisningen for at gøre formidlingen mere relevant og levende.

Underviser

Rune Josefsen

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Hanne har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
8. august til 9. september 2022
Taastrup
8. august til 21. september 2022
Aarhus
15. august til 16. september 2022
 Garantifor afholdelse
Aalborg
16. august til 21. september 2022
 Garantifor afholdelse
Kolding
5. september til 5. oktober 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk