Kurser

Populært3 dages uddannelse

PRINCE2® Foundation

6. - 8. december 2021 Aarhus Udsolgt
6. - 8. december 2021 Taastrup Udsolgt
13. - 15. december 2021 Taastrup Udsolgt
24. - 26. januar 2022 Taastrup Udsolgt
DKK  14.499
ekskl. moms
Nr. 87106 P
4,4
Fremragende
132 anmeldelser

Kurset PRINCE2® Foundation 6th edition giver dig på blot 3 dage viden om og fortrolighed med PRINCE2®-projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2®-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2® Foundation-eksamen og certificering.

Beståelsesprocent-98,8

Hvorfor PRINCE2®?

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med denne certificering får du derfor indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig til eksamen. Ønsker du derefter at gå videre kan du vælge overbygningen PRINCE2 Practitioner.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

Du kan søge om støtte gennem Finanskompetencepuljen til dette kursus, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.

Udbytte

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
  • Indblik i de fordele metoden tilbyder
  • Indgående kendskab til Best Practice på området
  • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
  • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation-eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Indhold

Kurset er den hurtige vej til en PRINCE2 certificering. På 3 intensive dage opnår du den nødvendige indsigt samt eksamen og certificering. Undervisningen fokuserer bl.a. på:

  • Introduktion til PRINCE2 principperne
  • Gennemgang af processer og aktiviteter
  • Gennemgang af PRINCE2 temaer
  • PRINCE2 Foundation-eksamen

 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation

4,4
 
Fremragende Baseret på 132 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Godt indhold med en god kombination gennemgang af teori og anvendelse på praktiske eksempler kursisterne kan relate til.
 - Nikolai Stenvang Nordea Danmark
Kursus sammensætningen er optimalt tilpasset "3-dags-konceptet", og afveksler passende mellem "tavle undervisning" og gruppearbejde.
 - Per Hovmand Knudsen Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Fantastisk motiverende underviser som kunne forklare ting på en anvendelig og forståelig måde.
 - Susanne Greve Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Ab (Publ), S
Utrolig god undervisning, også selvom man ikke har tidligere projektledererfaring.
 - Patricia Menne Cego A/S
Hele kurset forløb virkelig godt.
 - Line Kirk Gudmansen Region Sjælland

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med dit eget individuelle projekt, i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2, dels arbejdet med egen praktiske case.

Du skal forvente at bruge ca. 40-50 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode læser du manualen, træner praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en case. Forberedelsesmaterialet sendes senest 4 uger før kursusdagene. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de 3 kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

87106 - Modulgrafik

Certificering

Eksamen gennemføres på uddannelsens sidste dag. Læs mere om PRINCE2 Foundation-certificeringen her.

Bemærk at virtuelle kurser ikke afsluttes med eksamen. I stedet får du en voucher, så du kan tage eksamen online.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

 
23271
24577
24578
24579
24580
24581
Underviser

Anders Murmann

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Hanne har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Aarhus
6. - 8. december 2021 Udsolgt
Taastrup
6. - 8. december 2021 Udsolgt
Taastrup
13. - 15. december 2021 Udsolgt
Taastrup
24. - 26. januar 2022 Udsolgt
Virtuelt kursus
24. januar til 23. februar 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk