Kurser

Populært2 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Practitioner

25. - 26. april 2024 Taastrup Udsolgt
24. - 25. juni 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
DKK  10.999
ekskl. moms
Nr. 87167 P
Tilmeld dig
334 har allerede deltaget
3,9
Meget godt
44 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

PRINCE2® Practitioner 6th edition er en overbygning til PRINCE2® Foundation kurset. Du vil efter kurset have en grundig og detaljeret forståelse af PRINCE2® metoden. Dette vil både gøre dig selv i stand til sikkert at anvende metoden i praksis samt til at reflektere over og bidrage til tilpasning af metoden bredt i din egen organisation.

Overbyg din Foundation certificering med en PRINCE2® Practitioner 6th edition

Kurset forudsætter, at du har en god og sikker viden om PRINCE2-metoden, og at du har bestået PRINCE2 Foundation eksamen.

Formålet med Practitioner-kurset er at klæde dig på til at løse Practitioner-eksamenopgaverne.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til PRINCE2 Foundation certificerede projektledere, der ønsker større viden om PRINCE2, og at blive bedre til at anvende PRINCE2 i praksis, samt har et ønske om at kunne dokumentere det med den akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen.

Forudsætninger

Det formelle krav for at deltage i kurset og gennemføre PRINCE2 Practitioner-eksamen er, at du har bestået PRINCE2 Foundation-eksamen.

Men det er vigtigt, at du er klar over, at du skal have lært PRINCE2-metoden på Foundation-kurset. Dette kursus – PRINCE2 Practitioner - har fokus på træning i forhold til eksamen og eksamensformen.

Vi anbefaler derfor, at du inden kurset har sikret dig en solid viden om PRINCE2-metoden. Ligeledes anbefaler vi, at du har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste halve år, eller har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste år, og i perioden har anvendt metoden løbende.

Hvis dette ikke er tilfældet, bliver kravene til din egen forberedelse inden eksamenstræningen betydeligt større: Du skal forberede dig ekstra grundigt ifølge den vejledning, der indgår i kursusmaterialet, herunder læse grundigt op på din PRINCE2 viden i PRINCE2-manualen. Hvis du er i tvivl om anbefalingerne ovenfor, bedes du straks kontakte vores kursusafdeling, så vi kan rådgive dig.

Er din eksamen ældre end 2009 versionen, er det nødvendigt at du selv køber og læser PRINCE2 6th edition manualen (version 2017).

Udbytte

 • Giver dig dybde og bredde i din PRINCE2 viden, så du opfylder kravene til PRINCE2 Practitioner pensum
 • Forbereder dig til den internationalt akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen
 • Når PRINCE2 Practitioner eksamen er bestået, opnår du retten til at anvende betegnelsen 'Registered PRINCE2 Practitioner'
 • Generelt: Sikker og dyb viden om - samt forståelse af PRINCE2 metoden
 • Forstå tilpasning af metoden til projektet og til projektmiljøet
 • Kende sammensætningen af ledelsesprodukterne
 • Have dybere forståelse af, hvordan temaerne anvendes i praksis, herunder identificere rigtigt og forkert brug
 • Kunne begrunde anvendelsen af PRINCE2 i konkrete situationer

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Indhold

 • Kurset fokuserer på eksamenstræning, således at du kan bestå eksamen
 • Tilpasning af PRINCE2 metoden
 • Træning i at anvende PRINCE2 i forhold til projekt-cases, som de ses til Practitioner-eksamen
 • Eksamensteknik

 

Anmeldelser af PRINCE2® Practitioner

3,9
 
Meget godt Baseret på 44 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
En dygtig og yderst behagelig underviser - rigtig god løbende dialog under kurset, men også mellem kurser og kursusdage.
 - Martin Hansen Arctic Group A/S
De fysiske rammer er gode, og en dygtig underviser der var inde i sit stof.
 - Kenneth Larsen Nukissiorfiit

Form

Du gennemfører egen individuel forberelse efter vores vejledning.

På kurset arbejdes der i grupper, individuelt og i plenum med diskussioner, udveksling af erfaringer og opfølgninger. Vi arbejder med de officielle prøveeksaminer, så du bliver fortroligt med at vise din PRINCE2-viden i forhold til eksamensopgaverne.

Vi har erfaring for, at denne metode giver højere beståelsesprocent end gennemsnitlig.

Du får tilsendt kursusmaterialer til din forberedelse ca. 3 uger før kurset. Du skal påregne ca. 10-15 timers forberedelse, afhængig af din PRINCE2 Foundation-viden.

beståelsesprocent_84%

Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher, som du kan benytte til at bestille din online eksamen med overvågning efter endt uddannelse, når det passer dig via din egen pc. Når du har bestået den internationalt akkrediterede PRINCE2 Practitioner-eksamen, har du ret til at anvende betegnelsen 'Registered PRINCE2 Practitioner'. Eksamen er inkluderet i kursusprisen.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Læs mere om Practitioner-certificeringen her.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

Er du i tvivl om, hvilket PRINCE2® kursus, du skal deltage på? Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om mulighederne med PRINCE2®

24117
24583
24584
29063
28674
Underviser

Anders Murmann

4.51/5 (289 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

4.81/5 (202 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

4.72/5 (268 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (623 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

4.88/5 (88 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Han har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
25. - 26. april 2024
 Udsolgt
Taastrup
24. - 25. juni 2024
 Garantifor afholdelse