TI-POD - EP #56: Hold energien oppe

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af høretelefoner, varm kaffe og en mobil - Teknologisk Instituts podcast-billede

TI-POD - EP #56: Hold energien oppe

Hvordan holder man energien oppe i de mørke måneder? 

Se dét har underviser Gitte Koldtoft svaret på.

Mange oplever nemlig, at de får mindre energi og bliver hurtigt trætte, når de mørke måneder af året begynder. De fleste kan relatere til, at energien daler, man bliver hurtigt træt og mister motivationen samt overskuddet. Det kan påvirke både livsglæden og arbejdslivet og resulterer, at vi får udarbejdet mindre, end vi normalt ville gøre.

Gitte Koldtoft har løsningen på, hvordan vi holder energien oppe i de mørke måneder. Der findes flere gode råd og metoder, som kan give mere energi og motivation i hverdagen.

Du kan få de gode råd og metoder til mere energi, ved at lytte med i episode #56, og bliv inspireret til hvordan du kan ændre dine rutiner. 

Lyt med og bliv klogere på, hvordan du kan bruge bl.a. Kaizen-metoden, energistyring vs tidsstyringsmål og daglige ritualer til at skabe mere energi i din hverdag.

Lyt til episode #56 her:

Kurser med Gitte: 

Læs og lyt mere med Gitte: 

Teaservideo: 

​Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt