TI-POD - EP #81 Assertiv kommunikation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af høretelefoner, varm kaffe og en mobil - Teknologisk Instituts podcast-billede

TI-POD - EP #81 Assertiv kommunikation

Hvordan mindsker du misforståelser og konflikter?

De fleste har nok oplevet at havne i en misforståelse eller konflikt enten med en kollega eller en ven. Det er selvfølgelig aldrig sjovt, men det kan føles som en uundgåelig del af livet. 
 
Især på arbejdspladserne er kravene til vores personlige kommunikation steget i takt med, at samarbejde og projekter er blevet en større og større del af hverdagen. 

Derfor er det vigtigt, at vi kan sige til og fra på en hensigtsmæssig måde. Det er bare ikke altid lige nemt i øjeblikke, hvor vi føler os pressede. 

Men hvis du bliver ved med at finde dig selv i situationer, hvor uenigheder fører til misforståelser og konflikter, så er der altså hjælp at hente. 

Og her kommer begrebet assertiv kommunikation ind i billedet. Det er noget Erik Juul ved en hel masse om, og derfor har jeg inviteret ham ind til en lille snak om assertion og, hvordan du kan bruge det aktivt i din hverdag.

Lyt til episode #81 her:

Udvalgte relevante kurser:

Læs mere inden for emnet:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt