TI-POD - EP #95 Introvert på et ekstrovert arbejdsmarked

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et bord med høretelefoner, en telefon og en kop kaffe

TI-POD - EP #95 Introvert på et ekstrovert arbejdsmarked

Hvordan arbejder vi bedst sammen på trods af forskelligheder?

Vi lever i en tid, hvor den digitale udvikling har gjort, at det kan føles som om, at vi konstant skal være på og tilgængelige. Mange af os arbejder på storrumskontor, og med det følger mange forskellige lyde, indtryk, og følelsen af altid at stå til rådighed for vores kollegaer og samarbejdspartnere.

Nogle af os trives godt i det miljø, og andre kan finde det drænende med den stigende tilgængelighed. Det stiller høje krav til os som mennesker og kollegaer, når vi skal navigere rundt i hinandens forskellige præferencer for at få det bedste ud af samarbejdet.

Hvordan får man det til at fungere, når man som introvert samarbejder med ekstroverte, og omvendt? Det vil Marianne Løwe forsøge at gøre os klogere på i dette afsnit.

Lyt til episode #95 her:

Udvalgte kurser:

Læs mere inden for emnet

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt