Biomasse fra landbrug og fødevarer - Restprodukter fra fødevareproduktion

Anne Maria Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 16.

Fødevarerest det biobaserede samfund

Biomasse fra landbrug og fødevarer - Restprodukter fra fødevareproduktion

En stor del af de organiske spildprodukter fra fødevareindustrien gør allerede gavn som dyrefoder, eller de anvendes til bioenergi. Men der er gode penge at tjene og et stort jobpotentiale i at tage et par skridt opad i værdikæden og bruge nye mikrobiologiske og bioteknologiske processer til at omdanne restprodukter til produkter med højere værdi, fx ved at øge værdien af proteinressourcerne.

Vi arbejder med opgradering og udnyttelse af spild til nye højværdiprodukter som protein. Således arbejdes der pt. med opgradering af spild inden for følgende produkter:

  • Restprodukter fra slagterier: Indmad, tarme, knogler, fjer og svinebørster
  • Restprodukter fra planteprodukter: Korn og oliefrø
  • Restprodukter fra fisk og skaldyr: Fiskeskind, rejeskaller, sildelage

Vi tilbyder følgende teknologier:

 

Vi tilbyder følgende ydelser:

  • Generel rådgivning om opgradering af biomasser, herunder vurdering af forretningspotentiale
  • Karakterisering af biomassens indhold af fedt, fedtsyrer, kulhydrater, proteiner (aminosyrer) mv.
  • Screening af biomassers potentiale til højværdiprodukter herunder test af bioaktivitet