EnergyFlexHouse

Mikael  Grimmig

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 15.

EnergyFlexHouse - Start

EnergyFlexHouse

EnergyFlexFHouse

Den globale udfordring bidrager til en accelereret teknologiudvikling, og dermed også til en accelereret forældelse af teknologi. Ordet ”Flex” markerer i denne sammenhæng at tilpasning eller udskiftning af bygningskomponenter, installationer og udstyr sker løbende, både som led i udviklingsaktiviteterne, og som led i den generelle teknologiske opdatering.

Solceller og ovenlys 500

EFH rør 500

Måleplatformen i EnergyFlexHouse omfatter pt. mere end 700 målepunkter. Den bidrager til en intensiv overvågning og giver mulighed for analyser af energiforbrug, energiydelser, driftsmæssige forhold og funktion. Laboratoriet kan levere veldokumenterede resultater på alle niveauer – fra den enkelte komponent til det samlede system og ikke mindst for samspillet mellem klima, bygning, installationer, energiydelser og beboere.
dataopsamling uha 500

 

I EnergyFlexHouse udvikles og dokumenteres teknologier - både komponenter og samlede systemer. Bygningen er en teknisk udviklingsfacilitet, hvor klimaskærmselementer, energiinstallationer og styringssystemer udvikles og optimeres, og ses i sammenhæng. Målet er omkostningseffektiv energiteknologi og robuste systemer til bæredygtigt boligbyggeri.

soldiagram 500

I 2010-12 arbejdedes eksempelvis med:

  • Lavtemperatur fjernvarme til lavenergibyggeri
  • Dynamiske modeller til styring af gulvvarmeanlæg
  • Phase Changing Materials, PCM i bæredygtig beton
  • Decentral ventilation med regenerator
  • Hybrid ventilation til lavenergibyggeri
  • Faskine med regnbed mod monsterregn

Fjv rør 500

Hvad er jeres virksomheds udviklingsbehov?