Partikelfilter og SCR-teknologi

Kim  Winther

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 10.

Partikelfilter og SCR januar 2020

Partikelfilter og SCR-teknologi

Ultrafine partikler består primært af sod og fanges på moderne biler i et partikelfilter. Men dette filter kan slå revner som synshallen kun sjældent opdager. Vi tilbyder at teste nye og brugte partikelfiltre i forhold til rensningsgrad for partikler.

Katalysatorer til omdannelse af NOX fra dieselmotorer er generelt dyre og komplicerede. Vi tilbyder test af blandt andet SCR-katalysatorer og hjælper med at udvikle denne teknologi.

Ud over de mest almindelige udslip som CO2, CO, NOX og THC måler vi også ammoniak og lattergas, som især forekommer ved urea-overdosering og som følge af omsætning i slip-katalysatorer. Vi kan således gennem analyse af udstødningsgassen hjælpe med at forbedre doseringsstrategien for urea.

Vi har også mulighed for at tilkoble emissionssystemer til vores egne motorer, hvilket giver mulighed for at teste og udvikle systemer i et kontrolleret miljø. Vi har en 230 kW Scania diesel med programmerbar motorstyring, og en 1.4 HDI Peugeot motor.

Vi udarbejder efter hver test en rapport, som beskriver, hvorvidt nationale og internationale krav overholdes.

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Case:

Succesfuld test af partikelfilter åbner markedet for Exilator