Pilotproduktion fødevarer - cases

Christian  Høj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 86.

Pilotproduktion fødevarer - cases

Fødevareekstrudering

Få et indblik i tidligere cases.

 

Hos Teknologisk Institut hjælper vi fødevarevirksomheder med udvikling af sikre velsmagende fødevarer, nye ingredienser, produktion, kvalitetssikring og forbrugertests.
Herunder finder du smagsprøver på vores tidligere - og aktuelle - forsknings- og udviklingsprojekter inden for Fødevareekstrudering.

 

Buffalolarver og ærter i fremtidens kødanalog

Ved hjælp af bl.a. ekstrudering er Hey Planet i samarbejde med Teknologisk Institut nået i mål med et kødlignende produkt, der er bæredygtigt, har et højt ernæringsindhold og en god smag.

 

 


Tørrede ærter

Ærter, hestebønner og græs kan blive velsmagende alternativer til kød

Mange savner kødets umami-smag, når de spiser plantebaserede alternativer. Derfor vil vi udvikle en fermenteringsproces, som giver planteproduktet en smag af umami, og ved hjælp af ekstrudering giver produkterne en fiberstruktur, der minder om kødets tekstur.


 


Hestebønner

Hestebønners ernæringsværdi og udnyttelse i økologisk produktion

Projektet vil synliggøre økologiske hestebønners ernæringskvalitet og anvendelse i kvalitetsprodukter, som kan være af betydning i forhold til omlægning af produktion fra foder til fødevarer.




 

Flere relevante cases