Plantebaseret produktudvikling

Mia Fiilsøe Falkeborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 50.

Plantebaseret produktudvikling

Plantebaseret produktudvikling

Hos Teknologisk Institut har vi stor erfaring med plantebaseret produktudvikling af Fremtidens Fødevarer. Om I står med en teknisk udfordring eller ønsker hjælp til at ramme den rigtige smag, kan vi hjælpe.

Blå is der bliver scoopet op. Lavet blå via det naturlige farvestof fra alger.

I vores center Fødevareteknologi har vi specialister, der arbejder med produkt- og procesudvikling, samt fysiske og kemiske analyser af fødevarer, og vores eksperter er førende indenfor udvikling af nye plantebaserede produkter, ingredienser og opskrifter. Vores tilgang til produktudvikling bygger på en systematisk kreativitet, som sikrer at du når frem til det ønskede produkt. 

Derudover hjælper vi gerne med skalering fra koncept til fuldskalaproduktion gennem vores pilotanlæg. Hvor vi i fødevarelaboratorierne udvikler opskrifter og processer, kan vi i vores 1300 m2 store pilotanlæg teste og producere under kontrollerede forhold. Det giver dig pålidelige data og en unik mulighed for at få bekræftet om dit nye plantebaserede produkt er klar til kommerciel produktion. 


Vi hjælper med produktudvikling af dit plantebaserede produkt:

  • Opskriftsudvikling: Hvordan sammensætter du dine plantebaserede ingredienser, så du rammer den ønskede smag og tekstur? 
  • Nye grønne ingredienser: Hvordan udvikler, udvælger og beskytter du nye ingredienser i din opskrift?
  • Procesudvikling: Hvordan tilpasser du din proces for at ramme de ønskede egenskaber i dit nye plantebaserede produkt?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder din plantebaserede fødevare sin kvalitet i forhold til farve, smag, aroma og tekstur? Og hvordan forbedrer du eventuelt holdbarheden?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer du ændringer i din recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter du mulighederne indenfor fermentering?

 


 

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor Plantebaserede fødevarer: