Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Ernæringskvalitet af kød - Animalske ingredienser

Ursula Nana Kehlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 01.

Bioaktive komponenter

Ernæringskvalitet af kød - Animalske ingredienser

Rapporter

 

Konferencebidrag

 

 

Artikler

Eva Honnens de Lichtenberg Broges (2015) Fødevaremagasinet nr. 2, side 20-21

                                Næringsrige råvarer fra slagteriet kan blive til ernæringsrigtige produkter

Eva Honnens de Lichtenberg Broges (2015) Landbrugsavisen uge 8, sektion 2

                                Svineblod er kilde til proteiner