Ernæringskvalitet af kød - NæringsdeklarationVælg side01. Forside02. Animalske ingredienser03. Kød i måltidet04. Næringsdeklaration05. Ernærings- og sundhedsanprisning06. Kost- og måltidsvaner07. Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter08. Kød og kræft09. Salt10. Kød og fibre11. DMRI servicesRapporterRapport. Mættet fedtindhold i dansk okse og kalvekød1,1 MB pdfProduktkatalog. Kalv-og okseudskæringer4,1 MB pdfKonferencerICoMst 2012Paper. Nutritional composition of Danish Beef273 KB pdfPoster. Nutritional composition of Danish Beef932 KB pdf Læs mere om næringsdeklarationer Andre dokumenterMættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægtFoU-projekterØget produktivitet og forbedret arbejdsmiljøSvinekød med fokus på sundhed og kvalitetForudsig holdbarhed og vækst af bakterierLæs mereHøj spisekvalitet af fersk svinekød