Facebook LinkedIn Twitter Ernæringskvalitet af kød - Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukterVælg side01. Forside02. Animalske ingredienser03. Kød i måltidet04. Næringsdeklaration05. Ernærings- og sundhedsanprisning06. Kost- og måltidsvaner07. Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter08. Kød og kræft09. Salt10. Kød og fibre11. DMRI servicesRapporterKogebog. Sundhed og mæthed i produktudvikling3,4 MB pdfLæs mereLæs om NøglehulsmærketLæs om Nøglehulsmærket på mellemmåltider (ikke-færdigpakket fødevarer)Andre dokumenterMættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægtPlantefibre gør frikadellerne mere mættendeOptimeret brug af ingredienser i kødprodukterMinister fik vist den nyeste kødforskningVision til kødkontrol på svineslagterierne - Vision til kødkontrol (slagtekrop)Læs mereHøj spisekvalitet af fersk svinekød