Facebook LinkedIn Twitter Ernæringskvalitet af kød - Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukterVælg side01. Forside02. Animalske ingredienser03. Kød i måltidet04. Næringsdeklaration05. Ernærings- og sundhedsanprisning06. Kost- og måltidsvaner07. Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter08. Kød og kræft09. Salt10. Kød og fibre11. DMRI servicesRapporterKogebog. Sundhed og mæthed i produktudvikling3,4 MB pdfLæs mereLæs om NøglehulsmærketLæs om Nøglehulsmærket på mellemmåltider (ikke-færdigpakket fødevarer)Andre dokumenterMættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægtIndgået partnerskab sætter fokus på sunde måltider til danskernePlantefibre gør frikadellerne mere mættendeØget produktivitet og forbedret arbejdsmiljøKød med grøntsager bliver til sundt og fedtfattigt pålæg og dipLæs mereHøj spisekvalitet af fersk svinekød