Forsknings- og udviklingsprojekter indenfor beton - til gavn for din virksomheds konkurrenceevne

Lars Nyholm Thrane

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 15.

Forsknings- og udviklingsprojekter indenfor beton - til gavn for din virksomheds konkurrenceevne

Teknologisk Institut, Beton har en stærk profil inden for forsknings- og udviklingsprojekter. Det er vores klare målsætning at vedblive at være både industriens og universiteternes foretrukne samarbejdspartner, når der gennemføres store F&U-projekter omhandlende cement og beton. Vi understøtter denne målsætning ved:

  • Vores nære tilknytning til alle interessenter i betonbranchen, fra færdigbetonproducenter, producenter af belægningssten og elementproducenter til entreprenører og arkitekter
  • At beskæftige medarbejdere med stærk faglig og forskningsmæssig profil
  • At fokusere på den praktiske anvendelse af grundforskning inden for industrien
  • Gennem vores kontakt med kunder at afdække nye forskningsområder
  • At deltage i internationale netværk f.eks Rilem, fib, ACI og Nanocem
  • At øge tværfagligheden gennem kontakt til andre videnscentre på og udenfor Teknologisk Institut.

Hvis jeres firma har en god idé til både mindre eller større projekter, er I velkomne til at kontakte os. Vi hjælper også gerne med at finde partnere og finansieringsmidler.
Vi beskæftiger os med alle slags F&U-projekter, f.eks. InnoBooster-ordningen, hvor små og mellemstore virksomheder kan indgå et samarbejde med os om en udviklingsopgave, hvor Teknologisk Institut har unik viden, og som kan bruges som afsæt til en vækst hos den pågældende virksomhed. Derudover beskæftiger vi os med såvel nationale projekter som EU-projekter. Emnerne dækker stort set alt indenfor cement og beton.

I de seneste år har vi inden for de store F&U-projekter bl.a. beskæftiget os, og beskæftiger os stadig, med følgende emner:

Vi arbejder løbende på nye ansøgninger indenfor emner, der har interesse i branchen og glæder os til at høre fra jer.